Snelle levering en je wordt goed op de�

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces. Fijn om een stukje Zeeland via de post te krijgen ??

De bestelling was snel binnen.

De bestelling was snel binnen. Een gedeelte heb ik teruggestuurd en ook dat was snel verwerkt. Zodat ik ook snel kon afrekenen.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Goede site

Goede site. Snelle levering en snelle afhandeling retour.

Prima product

Prima product, snelle levering, ik ben alleen niet happy met de daaropvolgende ongevraagde mailings met nieuwsbrieven

Snel bezorgd

Snel bezorgd, prima verpakt, goede kwaliteit!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwaliteit

goede prijs..snel geleverdt

goede prijs..snel geleverdt

Mooi kleding jammer dat de jas niet�

Mooi kleding jammer dat de jas niet pasten die heb retour gehad..

Mooie jas en super snelle levering top

Mooie jas en super snelle levering top

het artikel wat ik heb besteld was de�

het artikel wat ik heb besteld was de volgende dag afgeprijsd met 25% Ik heb nog gevraagd of ik die korting ook kon krijgen, maar geen antwoord op gehad. Gewoon het bedrag zonder korting factuur voor gekregen!!

Prima service. Bestelling vlot geregeld en alles netjes verpakt. Ook de after pay werkt prima. Ik ben heel tevreden over Bomont

Altijd netjes geleverd

Altijd netjes geleverd. Retourneren kost wel � 2,95. Omdat deze broek qua maat telkens anders uitvalt 2 maten besteld dus 1* terug.

Wat een slechte winkel dit zeg

Wat een slechte winkel dit zeg, ze geven je op je verjaardag een cadeau code waarbij letterlijk staat dat je geen kosten maakt, nu wil ik bestellen , moet ik toch betalen, ondanks de kortingscode, Dan bel je met de servicedesk , nou die helpen je ook niet . Je moet maar gewoon betalen... Bedankt bomont voor het verjaadags cadeau NOT...

snelle levering en bij een retour ook goede afhandeling en geld snel terug op de rekening.

Helemaal volgens verwachting

De merino-poloshirt voldoet helemaal aan onze verwachting. De prijs was bovendien interessant. Levering ondanks Corona binnen aanvaardbare termijn. We hebben er meteen nog een besteld.

Mooie collectie en de prijzen zijn super laag. Verzenden was ook erg snel.

Snelle levering en alles pastte.

Snelle levering en alles pastte.

Laagste prijs voor een product die ik�

Laagste prijs voor een product die ik graag wilde.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

Correcte en snelle service.

Correcte en snelle service.

Supersnelle levering en correcte�

Supersnelle levering en correcte afhandeling.

Super snel geleverd!!

Super snel geleverd!!