Positieve ervaring

Artikel snel opgestuurd.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Met een leuk kaartje erbij van het team die de zending heeft verzorgd.

Prima winkel ervaring

Artikel lag niet in de winkel maar was op voorraad en werd de volgende dag verxonden

Perfect geholpen.

Perfect geholpen.

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

Juiste maat vlot thuis gestuurd

Een niet goed passende maat gepast in de winkel. Kreeg de juiste maat vlot en keurig thuis gestuurd.

Alles naar wens gegaan

Alles naar wens gegaan

Grote keuze en snelle levering.

De winkels zijn prachtig met een enorme keuze de website is overzichtelijk en de leveringen zijn redelijk snelle,misschien (mijn ervaring)is leveringen via post nl sneller.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede service altijd tevreden klant

Goede service altijd tevreden klant

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Snel geleverd en pakket zag er keurig�

Snel geleverd en pakket zag er keurig verzorgd uit ??

Fijne site om te bezoeken

Fijne site om te bezoeken. Veel keus aan kleding. Snelle levering.

Alles gaat zeer vlot en op een�

Alles gaat zeer vlot en op een vriendelijke manier.

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

Snelle service. Binnen 2 dagen bezorgd

Snelle levering, goede maat, en ziet er zo uit als op de afbeelding

Goed geregeld !

Goed geregeld !

Altijd vriendelijk en behulpzaam �

Toen ik in de winkel was kon ik een jurkje niet vinden wat ik online had gezien. 1 van de meisjes heeft geholpen met zoeken en nog wat extra informatie gegeven

Snel en goed

Snel en goed

alles keurig gedaan

alles keurig gedaan

Snelle levering en eenvoudig ingepakt.

Snelle levering en eenvoudig ingepakt.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg