Product en levering zijn in orde

Product en levering zijn in orde, geen klacht daarover. Maar stuur alsjeblieft niet zo veel mail!

Correcte en snelle gratis levering.

Correcte en snelle gratis levering.

Prachtige winterjas besteld!

Goed product, netjes verpakt en snel verstuurd! En een fijne korting is nooit weg, dankjewel!

Nette levering.

Nette levering. Makkelijk retouren.

Fijne service

Fijne service, snelle bezorging, in de winkel super geholpen!! Altijd blij met mijn aankopen bij Bomont ??

Uitgebreide collectie

Uitgebreide collectie, mooie merken. Goede en snelle levering.

Goede service op alle gebied.

Goede service op alle gebied. Top top

Weigerende Californische cowboy!

Dit keer een probleem met de betaalsoftware (buckeroo), die weigerde mij door te verbinden. Dit gemeld aan de "helpdesk". Ik heb een antieke iPad uit het stof gehaald. Daarmee lukte het wel. Het duurt nu weer wel even voor ik weer wat ga kopen, dus ik weet niet of het verholpen is. Van de helpdesk niets meer vernomen.

Super schnell und sehr gut

Alles super schnell und sehr gut gelaufen. Gerne wieder.....

Retournering

Artikel online besteld, volgende dag in huis, retour gegeven in de winkel en de volgende dag was het geld al terug gestort. Zeer klantvriendelijk!

Had bij de 1e bestelling een probleem�

Had bij de 1e bestelling een probleem met een produkt maar is door Marinka naar alle tevredenheid opgelost!! Heb alweer besteld want ze hebben een hele mooie uitgebreide collectie.....jammer dat ze niet in Tilburg zitten!

Bij Bomont wordt alles keurig en snel�

Bij Bomont wordt alles keurig en snel verstuurd, heel blij mee!!!

Bestelling blouse

Levering door DHL liep vertraging op door verkeerd sorteren. Blouse mooie kwaliteit, helaas te groot

Snelle en duidelijke behandeling van de�

Snelle en duidelijke behandeling van de order. Zelfs toen bleek dat op de dag van bestellen op het artikel een hogere korting werd gegeven deed men niet moeilijk. Verschil in prijs wordt terug gestort.

Mooie kleding

Mooie kleding. Op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Super geholpen

Super geholpen

Kleur van het artikel komt niet goed�

Kleur van het artikel komt niet goed overeen van de website

Probeer met post.nl te leveren naar�

Probeer met post.nl te leveren naar Belgi�. Via dhl duurt het meer dan 1 week vooraleer de levering is toegekomen.

Per vergissing 2x dezelfde jas besteld

Ik had per vergissing 2x een jas besteld. Heb erover gebeld en werd zeer vriendelijk en behulpzaam aangehoord. Binnen 2 dagen werd het geld teruggestort.

Snelle en effici�nte behandeling en�

Snelle en effici�nte behandeling en bezorging van mijn prachtige PME Legend jack. Ben er super blij mee!

Top service.

Top service.

Snel en goed !

Snel en goed !

Altijd perfekt??

Altijd perfekt??

Prima ervaring

Snelle levering en ook een retour via de winkel gaat prima. Alleen is het niet erg klantvriendelijk als je met korting via de website hebt besteld maar via de winkel kun je alleen maar retourneren (in mijn geval had de winkel mijn maat niet). Dan moet je een nieuwe maat via de website bestellen en als de korting dan niet meer geldig is ben je de korting dus kwijt. Via klantenservice toch nog de korting kunnen regelen voor mijn nieuwe maat maar daar moet je dan weer 1 maand op wachten ivm de retourmogelijkheid.

Super snel geleverd en mooi product

Super snel geleverd en mooi product . Mooie collectie

Anodeweg 62