Heel fijn om bij Bomont te bestellen

Heel fijn om bij Bomont te bestellen, altijd goede levering

Vlotte levering van een mooie winterregenjas

Op dinsdag heb ik een mooie winterjas besteld. Op donderdag is deze afgeleverd.

Vandaag besteld

Vandaag besteld, morgen in huis. Super. Mooie trui ontvangen.

Mooie site met mooie betaalbare merken

Mooie site met mooie betaalbare merken. De afbeelding op de site voldeed aan t ontvangen product.

Laatst een winterjas van PME besteld�

Laatst een winterjas van PME besteld met een mooie actie! De verzending was vlot en netjes ingepakt. Een aanrader!

Fijne winkel

Fijne winkel, goed assortiment. Ook online heel goed

Goede service en goed op de hoogte�

Goede service en goed op de hoogte gehouden van de verzending en dergelijke. Ik ga zeker vaker gebruik maken van de diensten en service van Bomont.

Al jaren geen enkel probleem�

Al jaren geen enkel probleem ondervonden: snelle bezorging, prima kwaliteit, maten klopten altijd, terugsturen geen probleem en gratis. Klasse.

Zeer tevreden, keurig op tijd en netjes verpakt.

Everything was perfect

Everything was perfect

Meerdere producten gekocht waarvan een�

Meerdere producten gekocht waarvan een truitje een gaatje had in de mouw. Hierover gebeld met Bomont, en overeengekomen dat er kosteloos geretourneerd kon worden. Uiteindelijk het aankoopbedrag minus � 2,95 teruggestort gekregen hetgeen niet volgens afspraak was.

Snelle levering , snelle reactie top bedrijf

Prima allemaal snelle levering

Prima allemaal snelle levering. Wat me wel opviel dat de kledingstukken allemaal apart verpakt waren.

Leuke winkel

Leuke winkel, mooie spullen, snelle levering

Snelle levering van mooie spullen

Snelle levering van mooie spullen. Wel vreemd dat twee items uit 1 bestelling verdeeld over de dag bezorgd werden. 1 s morgens en 1 s avonds.

Bomont

Bomont, mooie kleding, betaalbaar, uitstekende online service en snelle levering.

Retourneren

Hele prettige, vriendelijke en geduldige uitleg over retourneren van diverse ontvangen pakketjes en opties over het ruilen.

Ben heel tevreden over Bomont!

Ben heel tevreden over Bomont! Goede collectie, net g��n 5 sterren. Omdat ik wel eens een favoriet merk mis.

Duidelijke communicatie & snelle levering

Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat mij betreft hadden de 2 kledingstukken gerust bij elkaar in 1 verpakking gemogen, maar ze werden gelukkig tegelijkertijd bezorgd. Dus helemaal prima. We waren al fan van de fysieke winkel in Domburg, nu ook van de webshop.

Schnelle und unkomplizierte Bestellung�

Schnelle und unkomplizierte Bestellung und Lieferung, prima. Gerne immer wieder!

Goede service, mooie kleding, een absolute aanrader!

Mooi product

Mooi product. Snel geleverd. Helemaal tevreden.

Top service Goeie after sale

Super snelle en nette levering!!

Super snelle en nette levering!!

Ik ben fan van deze webshop

Ik ben fan van deze webshop. Snelle levering en als ik de klantenservice nodig heb wordt ik erg vriendelijk geholpen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg