Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Snelle bezorging

Snelle bezorging; blij met de aankoop

Bomont winterjas

Bomont was een van de site die de jas hadden en tegen een goede prijs. Besteld en 2 dagen later had ik hem thuis. Na een paar pas sessies was ik helaas nog niet overtuigd en heb ik hem terug gestuurd wat overigens zonder problemen gaat. Was met creditcard betaald en wordt terug gestort. Hoefde het alleen naar een dhl punt te brengen. Helaas dat dit hem niet was, maar zal Bomont nu wel vaker bekijken wanneer ik iets zoek.

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd. Het artikel voldoet volledig aan mijn wensen.

Snelle levering Goed verpakt

Toffe kleding in elke maat

Prima service, overzichtelijke website, toffe kleding stoer of vrouwelijk, chique of casual... en dit alles ook in xxl dus geen lelijke tenten met grote kleurrijke bloemen. Intussen mijn vaste webwinkel!

Prima communicatie

Prima communicatie

Prima webshop mer leuke aanbiedingen

Prima webshop mer leuke aanbiedingen

Prachtige kwaliteit kleding met leuke acties

Snelle levering. keurig verpakt. Prachtige spullen. Mooie prijs

Snelle levering ,netjes verpakt

Snelle levering ,netjes verpakt

Goede spullen en goede service!

Goede spullen en goede service!

Ruime sortering.

Ruime sortering. Snelle levering. Goed geholpen via de klantenservice.

De bestelling was zo geplaatst en snel�

De bestelling was zo geplaatst en snel binnen

Ik heb nog steeds niks ontvangen na een�

Ik heb nog steeds niks ontvangen na een week en bij DHL krijg ik ook geen duidelijkheid

Altijd snel en goede service

Altijd snel en goede service

Het duurde enige dagen voordat de�

Het duurde enige dagen voordat de bestelling werd afgeleverd. Toen ik mijn artikel terugstuurde omdat het niet paste, bleek de korting niet meer van toepassing te zijn. Scheelde �80. Dus daar was ik niet blij mee.

Snel inhoudelijk antwoord op een vraag�

Snel inhoudelijk antwoord op een vraag over kleurcode antraciet PME die mij iets te groen leek, namelijk opaal groen. Ik heb uiteindelijk besloten deze mooie jas te houden, had hem kosteloos mogen retourneren. Het contact was prettig en service naar wens.

Goede service. Fijne kleding van goede kwaliteit en mooi

Service en kwaliteit.

De bestelling is vlot verlopen en het retourneren van enkele artikelen ook. De blouse die ik besteld had waren van mooie kwaliteit.

4 truien gekocht van het merk india bleu jeans

4 truien gekocht van het merk indian bleu jeans! Wat een onwijs goede kwaliteit is dit merk! En ik had nu korting wat het nog aantrekkelijker maakte! De levering was supersnel en de mogelijkheid om achteraf te betalen, voor dat wat je echt koopt vind ik erg fijn!

Fantastische winkel en een zeer goede�

Fantastische winkel en een zeer goede en snelle online service. Koop hier graag mijn kleding. Leuke merken, en de beste service. Jacqueline Wienen

Snelle levering, mooie producten ????

vriendelijke verkoopster die bestelde�

vriendelijke verkoopster die bestelde broek innam. Vlotte terug betaling, na 1 dag al geld terug gestort

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg