Topjurk!

Ik ben supertevreden over de snelle levering, de jurk was exact gelijk op de foto en de draagtas die ik erbij kreeg komt goed van pas.

Super ervaring !!!

Ik wil jullie bedanken voor de schitterende en snelle service. De eerste maal dat ik bij jullie terecht kwam... en ik kan jullie eerlijk toegeven dat ik prettig verrast was over jullie aanbod en de vooral goede prijzen. Dus een bestelling geplaatst... en heel snel en perfect geleverd... Hiervoor verdienen jullie een schoolse 10/10 op je rapport ... Bedankt voor alles ik kom zeker terug bij bullie terecht.. Succes en keep it safe... Eric Croon

Kwaliteit top maar wat een drama dat�

Kwaliteit top maar wat een drama dat online bestellen als iets retour moet...Staat er dat je naar het dhl punt moet gaan, daar moet zeggen dat het pakket retour bomont moet, dat zij daar dan een sticker uitdraaien...Nou dacht t niet, bij het dhl punt kijken ze je aan of je gek bent... Ik liet zien dat t echt op het retourformulier stond maar ze hebben er nooit van gehoord. Volgende dhl punt geprobeerd maar zelfde laken een pak. Uiteindelijk thuis gezocht om zelf een retouretiket te kunnen printen en deze gevonden na veel zoeken. Mijn online aankopen bij bomont zijn hierbij be�indigd, ga ik niet meer doen. Kost ook nog � 2,95...

Leuke kleding en goeie service!

Leuke kleding en goeie service!

Drie truien besteld

Drie truien besteld, 2 geleverd. Gebeld met klantenservice, de andere zou deze week geleverd worden. Niets gekregen moet weer belken maandag. Slecht dat dit niet wordt verteld.

Makkelijk bestellen en correct leveren

Een goede en duidelijke website, makkelijk kopen en betalen en snel geleverd! Top!!

Mooie produkten goede levering perfect�

Mooie produkten goede levering perfect afgewerkt zoals t hoort

Alles zoals ik verwacht had!!

Alles zoals ik verwacht had!! Super

Duidelijk omschrijving van het item.

Duidelijk omschrijving van het item. Goede communicatie levering. Bij retour zending snelle afhandeling en binnen een paar dagen geld retour

Snelle levering.

Snelle levering, artikelen komen overeen met de beschrijving, maat correct (36) Prettig dat de retouren in de winkel ingeleverd kunnen worden.

We hadden een jas en broek besteld en�

We hadden een jas en broek besteld en beide waren te klein. Daarop de winkel in Etten-Leur gebeld. Deze hebben een grotere maat jas direct gereserveerd. De andere dag de kledingstukken teruggebracht en geruild voor de juiste maat. Prima en perfect geholpen!

Altijd correcte en snelle levering.

Altijd correcte en snelle levering.

trui besteld die niet wordt geleverd

trui besteld die niet wordt geleverd

Netjes verpakt

Netjes verpakt

Ik ben zeer tevreden over Bomont

Ik ben zeer tevreden over Bomont. Dit omdat ik, in tegenstelling tot andere modezaken, voor mijn verjaardag een cadeaubon kreeg die ik niet hoefde te besteden bij betaling van een minimaal bedrag. Dit was dus echt een cadeau! Bedankt Bomont!

Gewoon altijd goede product en service�

Gewoon altijd goede product en service thx.

Trui ontvangen met make-up vlek

Trui ontvangen met make-up vlek er in. Na mail contact netjes opgelost.

Bestelling was erg snel binnen en kwaliteit goed

Goede service..

Goede service's

Zeer snelle en vriendelijke�

Zeer snelle en vriendelijke klantenservice, mooie kwaliteitsproducten. En goede aanbiedingen. (Plus de kleren ruiken altijd lekker)

Heel snelle service!

Heel snelle service!! En dan ook nog een mooie shopper bijgeleverd ??thnx

Ik krijg wat ik bestel en het past goed�

Ik krijg wat ik bestel en het past goed dus top

Super!!!

Absolut Super!!!

Een zeer prettige en aangename hulp bij het zoeken van combinaties

Ik ben in de winkel in Hellevoetsluis bijzonder prettig geholpen er waren 2 medewerkers die continue de winkel in gingen om allerlei alternatieve mogelijkheden bij elkaar te zoeken. Een zeer prettige ervaring!!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering Goede kwaliteit

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg