Snel en korrelt afgeleverd

Snel en korrelt afgeleverd

Misgelopen korting alsnog gekregen

Via de website had ik een winterjas besteld. De dag erna werd hij aangeboden met 20% korting. Na contact met Bomont te hebben gehad, krijg ik de 20% korting die ik ben mis gelopen keurig op mijn rekening gestort. Dat is nog eens service!!

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

Goed bezig conform afspraak en dat�

Goed bezig conform afspraak en dat hebben jullie waargemaakt TOP!!!!!!!

Mooie collectie, goede leverservice

Bomont heeft een mooie collectie en ik kan het aanbevelen er te bestellen Via mijn account kon ik mijn bestelling volgen. De bestelling is netjes door DHL bezorgd ????

Snelle levering, redelijke prijzen.

Ja ik vind jullie n heel snelle bestel service hebben, en zelf retour brengen in winkel vind ik niet erg, Prijzen zijn heel diverse dus voor iedereen wat en nu al n 20% aktie was leuk,

Jede Bestellung wird umgehend�

Jede Bestellung wird umgehend bearbeitet und schnellstm�glich versandt. Man braucht nicht lange auf die Lieferung zu warten! Ich freue mich jedes Mal!

Top! Mooi product. Snelle levering.

Online snelle levering ook in Belgie

Prachtige kleding, en leuke assosoires!! Vriendelijk personeel, maar ook online een snelle levering!! Ook in Belgie

Alles prima verlopen zoals Jullie�

Alles prima verlopen zoals Jullie voorspelde, bedankt

Hele goede service en heel snel�

Hele goede service en heel snel gereageerd met positieve reactie. Heel fijn ??

snelle retour

Pakje besteld met 2 truien. Een daarvan ging retour en kon ingeleverd worden bij Bomont in EL. Prima geregeld.

Snelle levering en goede service,

Snelle levering en goede service,

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Ze hebben de jas verzonden met de beveiligingsclip eraan en moest hier achter komen toen ik in de lidl was en het alarm ging af.

Snelle levering, goede kwaliteit kleding

Helemaal prima!

Prima website, ruime keuze in merken. Snelle verzending, altijd keurig aangekondigd met een mailtje en track & trace nummer. Terugsturen ook geen probleem. Helemaal goed!

Supergoede en snelle service.

Supergoede en snelle service. Erg tevreden.

Heel tevreden

Prima, netjes verpakt en snel verzonden

Heel snelle levering en zeer tevreden�

Heel snelle levering en zeer tevreden met mijn aankoop.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Gewoon goed

Gewoon meer dan goed ook in de winkel

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Snelle levering . Makkelijk retour beleid!!

Goede service, snelle levering.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg