Keurig netjes bezorgd wat ik heb�

Keurig netjes bezorgd wat ik heb besteld. Geen enkele op- of aanmerking.

Alles is zeer vlot verlopen

Alles is zeer vlot verlopen. Echt een aanrader??

Sweater

Ik had o.a. een mooie sweater voor mijn dochter besteld. Deze was helaas niet leverbaar. Netjes een te goed bij van �5,00 gekregen. Wat mij echter stoorde, was dat de sweater nog steeds op de site werd aan geboden. De spijkerjurk voor mijn andere dochter en mijn trui waren zijn beide van prima kwaliteit!

Prachtig vest van Bloomings

Prachtig vest van Bloomings. Snelle levering,

Alles netjes en snel ontvangen

Alles netjes en snel ontvangen

Prima geregeld en een hele snelle levering! Dankjewel!

Veel keuze en goede service

Veel keuze en goede service

Jongens jas

Snelle bezorging. Goed verpakt. Mooie nette jas.

Super winkel

Super winkel. Voor het hele gezin

Goed zoals altijd!!

Goed zoals altijd!!

Snelle levering goed verpakt ben�

Snelle levering goed verpakt ben tevreden

Netjes verpakt en heel snel�

Netjes verpakt en heel snel geleverd,een aanbeveling waard

Service

Bij aankomst van de bestelling bleek dat de maat niet goed was. Bomont heeft dat probleem keurig opgelost en de juiste maat opgestuurd. Dank!

Snelle levering!

Snelle levering! In de winkel omgeruild voor een andere maat, ook geen probleem!

Alles super

Alles super, schnelle Lieferung. Artikel sind sch�n.

Goede service alles altijd keurig�

Goede service alles altijd keurig geregeld en makkelijk terug brengen in de winkel

Een mooie getailleerde jas met fraaie�

Een mooie getailleerde jas met fraaie capuchon

Beste Qualit�t und schnelle Lieferung

Beste Qualit�t und schnelle Lieferung

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, tot nu toe een prima ervaring met Bomont.

Bomont shops and internet shopping are�

Bomont shops and internet shopping are perfect. Quick delivered , everything perfect.

snelle verzending goed product�

snelle verzending goed product duidelijke informatie

prima geleverd

prima geleverd

Van bestelling tot levering, zeer professioneel en klantvriendelijk!

Mooie kledij, goeie merken, vlugge levering, het volgen van je bestelde pakket...top!

Prima levering

Prima levering. Snel en to the point

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg