top! netjes, snel, zorgvuldig en mooie producten tegen goede prijs

Zeer zorgvuldig verpakt, snelle verzending, mooie kleding. Goede service

Grote klasse!

Snelle verzending. Maat bleek te klein, zonder problemen retour gezonden en volgende dag maat groter ontvangen. Grote klasse!

Helemaal top

Helemaal top, snelle levering!

Mooie webshop overzichtelijk &�

Mooie webshop overzichtelijk & verzenden snel!

Artikel defekt,hohe R�cksendekosten

Sehr schade,wenn man einen Artikel f�r 20 Euro bestellt,der defekt ist und soll dann 7,95 Euro R�cksendekosten aus Deutschland zahlen...zum ersten und letzten Mal habe ich im Bomont Onlineshop bestellt,das geht leider garnicht.

Fijne en prettige zaak.

Bestelling zeer vlot ontvangen. Maat bleek te groot. Juiste maat niet meer voorradig. Telefonisch ge�nformeerd. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Bestelling geretourneerd. Betaald bedrag ook zeer vlot op mijn rekening teruggestort. Na kleine week juiste maat toch te bestellen. Weer snel ontvangen en helemaal top! Il ben er erg blij mee.

perfect,snel,duideliek en leuke prijzen

perfect,snel,duideliek en leuke prijzen

Prima service mooie kleding

Prima service mooie kleding

Snelle bezorging en geleverde product�

Snelle bezorging en geleverde product voldoet aan verwachting

Snelle service ????

Snelle service ????

Snelle levering en netjes�

Snelle levering en netjes verzorgd!Echter wel in twee verpakkingen verstuurd. Dit brengt onnodig extra kosten met zich mee. Waarschijnlijk omdat de kleding vanuit verschillende filialen verstuurd wordt.

Fijne winkel, ook online

Snelle bezorging, makkelijk retourneren via de winkel(gratis)

geweldige service

geweldige service, zeer tevreden over de afhandeling van mijn situatie.

Zeer tevreden!!

We hebben een jas voor onze zoon besteld bij Bomont. Kregen direct een bevestiging en de mogelijkheid voor track and trace. De jas was sneller binnen dan aangegeven. Kortom zeer tevreden, overigens net als over de fysieke winkels!!

Het pakketje is binnen 3 dgn bezorgd op de afgesproken tijd. Prima! De bestelde kleding ziet er goed uit. Kortom uitstekend verzorgd!

Gewoon een goede ervaring

Gewoon een goede ervaring. Duidelijk, makkelijk en een goede service.

Super snel.

Super snel.. Helemaal blij

Prima bestellen

Prima bestellen, perfect geleverd.

Bomont is top

Altijd mooie spullen erg bij mee

Top service en leuk aanbod!

Top service en leuk aanbod!

jas ontvangen met vlek door lekkage bij�

jas ontvangen met vlek door lekkage bij pakketdienst. Snel aktie op genomen, prima service

Prima! Altijd duidelijke site en de bestelde jas is precies wat ik zocht.

Mooi design

Mooi design, goede pasvorm en kwaliteit. Al veel jaren tevreden.

Zeer tevreden over de kwaliteit van het�

Zeer tevreden over de kwaliteit van het brei//stof van de ontvangen artikelen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg