Bomont heeft mooie artikelen

Bomont heeft mooie artikelen. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ben tevreden over zowel de fysieke als de webwinkel.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, vlotte bezorging

Sneele bezorging van een mooie�

Snelle bezorging van een mooie winterjas.

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

Ik heb sierkussens besteld die ik al in�

Ik heb sierkussens besteld die ik al in het filiaal van Domburg had gezien. Bestellen ging makkelijk en de levering binnen een paar dagen, TOP

Ik bestel regelmatig bij Bomont en ben�

Ik bestel regelmatig bij Bomont en ben heel tevreden over de produkten, de zorg waarmee ze verzonden worden en de leversnelheid.

Keurig verpakt en op tijd.

Keurig verpakt en op tijd.

Altijd goed ingepakt verzonden en mooi�

Altijd goed ingepakt verzonden en mooi op tijd bezorgd.

Heel goed, Snel geleverd

In het verleden niet zo�n goeie�

In het verleden niet zo�n goeie ervaring gehad met een donzen jas waar alle veertjes doorheen kwamen en op mijn kleding zaten. Ik kreeg toen geen vergoeding oid... Nu toch maar weer een jas besteld omdat bomint leuke jassen in het assortiment heeft.

Duidelijke site

Duidelijke site, snel kunnen bestellen en super snelle levering

De jas is super mooi

De jas is super mooi

Fijne webwinkel

Fijne website, mooie kleding, snelle levering en bij retour gaat alles heel snel. Kortom, een van mijn favoriete webwinkels!

Leuke kleding

Leuke kleding, vaak anders dan de standaard, prima levering. Ben heel blij

Niks op aan te merken netjes en snel geleverd.

Fijn advies en hulp in je keuze

Fijn advies en hulp in je keuze

Alles super !!!??

Alles super !!!??

Goede en snelle service .

Goede en snelle service ik had geen verzendkosten. En een mooi truitje gekocht goede kwaliteit .

Jammer dat het meer dan drie werkdagen�

Jammer dat het meer dan drie werkdagen heeft moeten duren voordat mijn bestelling werd afgeleverd (bij de buren)

Krijg veel complimentjes over poloshirt�

Krijg veel complimentjes over poloshirt met parel sluiting kleur polo gebroken wit.

Trage levering.

Maandag bestelling gedaan. Op dinsdag toch wel een track en trace code verwacht of in ieder geval een status van mijn bestelling. In mijn aangemaakte account staat dat ik g��n orders heb geplaatst. Geld is wel snel afgeschreven. Dat kunnen ze dan weer wel. Voor mij de eerste en ook de laatste keer dat ik hier wat heb besteld. Op Facebook en ook hier veel slechte reviews dus ik vrees dat levering wel lang kan duren. Begin dan geen webshop als je de logistiek niet op orde hebt. Van twee walletjes eten, trieste bedoening.

Gister besteld en vandaag geleverd. Netjes verpakt

Goede koop

Materiaal perfect... Goede pasvorm en waterdicht!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg