Super schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung

Landestypischer Schmuck aus Zeeland

Die Lieferung war sehr schnell und die Ware gut verpackt.

Snelle levering.

Snelle levering.

Mis nog steeds op webshop waar iets te�

Mis nog steeds op webshop waar iets te koop is. Is vrij irritant als je in de winkel komt om te kijken en passen en er wordt gezegd dat hebben we hier niet. Deze broek wist ik dat goed was omdat ik ze in meerdere kleuren heb.

leuk aanbod en goede snelle service

leuk aanbod en goede snelle service

Im Urlaub mal im Laden gewesen und�

Im Urlaub mal im Laden gewesen und gekauft. Seitdem bestelle ich auch von Deutschland aus. Super Ware, innerhalb von 2 - 3 Tagen da.

Prachtige winkels, waar ik graag kom

Jullie hebben mooie spullen, maar prijstechnisch kan er nog wel wat gebeuren! Jullie zijn wel duur

Leuke winkel, fijn personeel en prima webshop

Fijne winkel, en is het kledingstuk niet in je maat, dan is er de webshop. Je hebt het zo besteld en 2 dagen later in huis. Laat de herfst maar komen, ik ben er klaar voor met mijn groene Gipsy jasje.

Goede en nette services

Goede en nette services. Snel antwoord op mail. Mooi winkel, echt een aanrader.

Ik ben tevreden met jullie

Ik ben tevreden met jullie

Mooie kleding, snel geleverd

Leuke collectie

Leuke collectie, snelle levering

Perfecte levering

Perfecte levering

Goede Prijs voor dure heren merkbroek!

Goede Prijs voor dure heren merkbroek! Snel geleverd! Prima!

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle reactie van klantenservice en levering, mooie collectie.

Aan Bomont

Prima webshop , altijd netjes verzorgt . En duidelijk wanneer iets geleverd wordt. Super! Greet

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering.

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service. Gewoon super

Geweldige shop

Geweldige shop! Zowel online als fysiek!

Koop er al jaaren online en in de�

Koop er al jaaren online en in de winkels in Zeeland. Vind het alleen jammer dat op de web pagina after pay getoond word maar bij betalen niet gekozen kan worden. Dan beter van da pagina eraf halen.

Snelle service. 1 item was te klein, dus terug naar de winkel en binnen 2 dagen had ik mijn geld al teruggestort gekregen. Verder online voldoende keus, dus je kunt op je gemak heerlijk shoppen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Vlotte levering zonder bijkomende kosten

Vlotte levering zonder bijkomende kosten

#NAAM?

prima service.

Goed product en snelle levering.

Goed product en snelle levering.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg