Goede service en mooie collectie

Goede service en mooie collectie

Fijne merken en goeie service.

Fijne merken ook voor iemand met een maatje meer. Goeie service en snelle levering.

Leuke sweaters

Alles netjes geleverd. Sweaters vallen goed en lekker warm.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit Snelle levering

Service super en kleding goede�

Service super en kleding goede kwaliteit en pasvorm top

Diverse kledingmerken en snelle service.

Diverse kledingmerken en snelle service.

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

Besteld via de site

Besteld via de site, snel geleverd. Paar items geretourneerd via de winkel in Sluis, 3 uur later was mijn factuur aangepast. Snelle service, in de winkel in Sluis ook goede service. Kortom een aanrader om te bestellen!

Prima service, snelle levering! Top!!!

Helder

De bestelling was duidelijk en de aflevering en informatie helder en alles tegen een scherpe prijs

Snelle levering, prima!

Top geleverd

Top geleverd

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Ook een retour wordt snel afgehandeld.

Alles netjes op tijd

Alles netjes op tijd, precies op schema afgeleverd

fijne betrouwbare website�

Voor hetgeen ik zocht een fijne website met goede zoekfunctie. Duidelijke informatie. Geen enorm grote collectie maar als je gericht zoekt dan zeker de moeite waard. Hun zoeksleutels kunnen beter voor hun eigen bestwil.

Altijd heerlijk shoppen met mooie�

Altijd heerlijk shoppen met mooie merken en prima verzending!

makkelijk bestellen en snelle levering

makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Mooie Collectie kleding en super hulp�

Mooie Collectie kleding en super hulp bij t uitzoeken en combineren in de winkel in Hellevoetsluis. Ze denken echt met je mee en nu ik vaker kom in de winkel weten ze precies wat bij mij past! Top! Bestellen bij de webshop gaat gemakkelijk en is snel geleverd !

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, veel keuze en mooie aanbiedingen. Snel en netjes geleverd.

makkelijk online besteld

makkelijk online besteld, snelle levering.

Vlotte levering

Vlotte levering - kwaliteitsvolle producten - verzorgde verpakking

Fijne winkel

Fijne winkel, aardig personeel, goede service

gewoon alles perfect

gewoon alles perfect