Snelle verzending!

Snelle verzending!

Bestelling op tijd ontvangen

Bestelling op tijd ontvangen. Alleen jammer dat het retourneren de verzender geld kost.

Twee keer achter elkaar een bestelling�

Twee keer achter elkaar een bestelling geplaatst. Tot twee keer toe kreeg ik na enkele dagen een e-mail dat het product niet meer voorradig was.... teleurstellend!

Leuk vestje wat ik prima door kan�

Leuk vestje wat ik prima door kan dragen in een mooie kwaliteit!

Blij met bestelling

Een bestelling van Bomont is altijd verzorgd. Ben er blij mee

Prima levering conform afspraak

Prima levering conform afspraak

Uitstekende website

Uitstekende website, goede service. Gevarieerd aanbod

Leuke site en correcte en snelle�

Leuke site en correcte en snelle levering van pakje.

Jammer dat het 2 verschillende�

Jammer dat het 2 verschillende pakketten waren en 2 bezorgmomenten bij 1 bestelling. Maar de levering was snel en bij teruggave ook een snelle afhandeling!

Ik heb 2 weken geleden wat besteld en�

Ik heb 2 weken geleden wat besteld en het nog steeds niet ontvangen. Postcode klopte niet. Maar zal minstens nog 2 weken moeten wachten omdat het pakket teruggebracht is naar DHL. Echt waardeloos dit. Ook een onaardige iemand bij de klantenservice gesproken dat werkt dan ook niet echt mee. Hopelijk gaan we het pakket nog ontvangen dan zijn we 3 weken verder. Zoo jammer.

Vest

Alles goed geregeld

Snelle levering! Mooie kwaliteit... Niet goedkoop maar waar voor je geld.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Snelle service, mooi product.

Retourzending niet gratis

Retourzending niet gratis, geen probleem maar communiceer dat gewoon open en duidelijk.

Zeer snelle en goede afhandeling.

Zeer snelle en goede afhandeling.

Jammer dat retour zenden geld kost...

Ik had een jurk besteld die er op de foto heel leuk uitzag. Helaas bleek het niks en moet het retour. De verzending duurt best wel een paar dagen. Balen vind ik echt dat je moet betalen voor het retour sturen en ik vind het lastig dat er zo weinig DHL punten zijn waar ik terecht kan. Het maakt dat ik altijd heel goed nadenk voordat ik wat bestel bij Bomont en helaas is in dit geval weer bewezen. Ik snap wel dat het niet allemaal gratis kan maar het be�nvloed wel mijn beslissing om wat te bestellen.

Prima geholpen

Prima geholpen

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, gratis retour in winkels. Een verbeterpuntje is de verzending middels allemaal losse pakketten.

Altijd netjes geholpen

Altijd netjes geholpen, retour van aankopen via de webwinkel wordt gelijk vakkundig afgehandeld, vanwege Corona winkel ik nu liever online, vandaag vond ik het te druk in de winkel

Mijn favoriete winkel !

Veel keuze, veel merken, mooie winkels en ook online alles in orde!

Tas besteld maar kleur kwam helemaal�

Tas besteld maar kleur kwam helemaal niet overeen met de foto en exemplaar welke ik in de winkel had gezien! Jammer! Kosten voor retour kwijt!

Prima blouse

Prima blouse

Snelle levering, mooie kwaliteit. Enige minpunt is kosten voor retourzending voor koper.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg