Prima kwaliteit

Prima kwaliteit Snelle service / levering

Goede verkoopsters met oog voor wat je�

Goede verkoopsters met oog voor wat je wilt. En goed service bij ruilen en bestellen.

Erg tevreden

Als je voor kwaliteit gaat, is Bomont een fijne winkel. Heel veel keus en daardoor ook betaalbaar. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Duidelijk aangegeven via de mail. Fijn om bij Bomont te bestellen!

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt.

Mooi jasje

Mooi jasje. Snelle levering

Donzen jasje merk Reset. Geen binnenzakken, valt groot.

Ik heb een donzen jasje gekocht van het merk Reset. Winkel gebeld voor de maat maar was te groot. Het jasje had geen binnenzakken. Niet aangegeven op site. Het hoofdkantoor gebeld, daar goed geholpen

klantvriendelijk

klantvriendelijk, snel en goed advies!! Komen inmiddels vaker.

Bomont, fijne winkel

Bomont is een fijne kleding-/lifestylewinkel met een gevarieerd assortiment. Elk type bovenkleding is vertegenwoordigd, zowel de gangbare als de wat duurdere merken. Wel vind ik dat de klant te veel wordt gepushed om iets 'mooi of prettig' te vinden door het personeel. Respecteer het gevoel van de klant. Helaas zijn niet alle klanten even voorzichtig met de kleding wat resulteert in make-up vlekken op de kleding of het missen van knopen --> Biedt een stoffen haarnetje aan voor over het gezicht en loop kleding na nadat het gepast is / vraag na of er iets mis was met de kleding aan klanten. Personeel is zeer behulpzaam wanneer een maat niet aanwezig is in de winkel, deze wordt dan via de webshop besteld en bij je thuis bezorgd.

Snelle service. Duidelijke info. Ruilen ging heel makkelijk en snel

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Inbde winkel besteld en na twee dagen thuis bezorgd.

Netje op tijd geleverd

Netje op tijd geleverd. Ook in de winkel prettig geholpen

Een hele snelle en correcte manier van�

Een hele snelle en correcte manier van benaderen, top??

Alles perfekt

Alles perfekt, snel geleverd en een leuk West, Ben er blij mee

Snelle levering goede webside

Snelle levering goede webside

Vlotte levering

Vlotte levering, keurig verpakt. Duidelijke informatie over levertijd.

Perfekter Service

Perfekter Service

Snelle bezorging

De bestelling was snel bezorgd zoals afgesproken. Top!

Mooi item

Mooi item, ben er blij mee. Prima website, snelle levering

Goede en duidelijke informatie over�

Goede en duidelijke informatie over alles

Super service en kwaliteit.

Super service en kwaliteit.

Schnelle Lieferung nach Deutschland.

Schnelle Lieferung nach Deutschland. Gute Qualit�t der Bluse.

Snel em vriendelijk

Snel em vriendelijk