Mooie tas

Mooie tas, maar voor de prijs had ik niet verwacht dat deze geleverd zou worden met vlekken erop.. eerder ook al gekocht in een winkel maar deze terug gebracht ivm kapotte band.

Goede side,keurig

Makelijk te bestellen op een zeer goede side , keurig op tijd geleverd zoals belooft na bestelling. Ga zo door perfect

Super snelle levering

Super snelle levering. Mooie kleding.

Top! Prima verzending goed verpakt

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen, ga zo door!!

Product naar wens, retourzending te lang onderweg

Het product is naar wens, maar het retour sturen voor een kleinere maat duurde te lang.

Artikelen snel ontvangen en juiste�

Artikelen snel ontvangen en juiste maat/kleur. Prima!

Blij met mijn limonadetap van Zusss

Blij met mijn limonadetap van Zusss! Zoals altijd bij Bomont, goede levering!!

Drinkglazen die ik besteld had werden�

Drinkglazen die ik besteld had werden heel vuil geleverd

Binnen 24 uur was mijn blouse bezorgd

Binnen 24 uur was mijn blouse bezorgd, klasse!

Webshop

Snelle en goede sevice.

Snelle levering.

Snelle levering.

mooie winkel

mooie winkel, netjes ingepakt.

Leuk verjaardag cadeau ,Het te besteden�

Leuk verjaardag cadeau ,Het te besteden bedrag van Bomont .Snelle levering en het artikel was volledig zoals voorgesteld .Dikke pluim voor BOMONT....

Foutje in jurk

Scheur in jurk, keurig en correcte oplossing nadat ik niet akkoord was gegaan met de eerste oplossing.

Snelle levering maar aparte pakjes en�

Snelle levering maar aparte pakjes en ik moest dus dubbele porto betalen, dat vond ik een rare zaak! Jurk heb ik gehouden en meteen betaald plus 2,95. Tankini teruggestuurd en daarvoor kreeg ik de rekening voor 2,95!

Binnen 2dagen geleverd.

Binnen 2dagen geleverd. Prachtige leren jas!

Werd in de winkel te Etten-Leur perfect�

Werd in de winkel te Etten-Leur perfect en vriendelijk te woord gestaan. Zij losten mijn probleem op en kwamen de afspraken uitstekend na.

Mooie geisha.blouse gekocht

Mooie geisha.blouse gekocht, zeer snel geleverd. Helaas is de 2e blouse uit dezelfde bestelling er nog steeds niet, stpnd niet bij de bestelling vermeld dat dit langer zou duren.

pluskoop

Prima afwikkeling van de bestelling; correct en snel.

Alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen

top service

Super snelle service

Hele goede service

Hele goede service

Snel en accuraat.

Snel, accuraat en prima verzorgd.

Mijn bestelling is snel geleverd en ik�

Mijn bestelling is snel geleverd en ik ben blij met mijn aankoop.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg