Alles Bestens!

Alles Bestens!

zeer mooie rok

zeer mooie rok, zeer snelle levering, alles prima

Goede communicatie??

Goede communicatie??

Prijs kwaliteit ok levering en ook�

Prijs kwaliteit ok levering en ook retour super

Verpakking was redelijk pover

Verpakking was redelijk pover, kledingstuk zat los in plastic verzendtasje dat door de postbode in de brievenbus geduwd werd, Voor een duur kledingstuk had ik iets meer bescherming verwacht

Correct en snel

Correct en snel

Bomont is top!

Bomont is top!

Het enige wat ik vrij irritant vind is�

Het enige wat ik vrij irritant vind is als ik iets op jullie site zie maar wil het eerst in de winkel zien dan is dat er niet. Misschien tip voor de site of het in de winkel beschikbaar is . Zie je bij veel winkels. Praxis,gamma omoda enz

Kwaliteitskleding

Kwaliteitskleding, snel geleverd, zonder verzendkosten.

Prettig geholpen

Prettig geholpen, goede service, vriendelijk behulpzame medewerkers!

Snelle levering. Fijn dat het als brievenbuspakketje was verstuurd en niet in een doos opgevuld met karton en andere 'rommel'.

Gaat zo door ????

Gaat zo door ????

100% positief...aanrader

Ik ben altijd positief bij jullie. Online en in de winkel goed verzorgd en vriendelijk en correct.

vriendelijk en behulpzaam te woord�

vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Goed advies gekregen.

Top service....

Top service....

Ik bestel graag bij Bomont

Ik bestel graag bij Bomont. Dit omdat ze snel leveren en ik zeer goed geholpen wordt bij de klantenservice. De medewerkers denken oprecht met je mee.

Ik koop graag bij Bomont

Ik koop graag bij Bomont, het liefst in de winkels zelf. Vandaar dat we vaker naar Zeeland komen. Maar tot die tijd kijk en bestel ik online bij Bomont.

Heel snel geleverd top!!!

Heel snel geleverd top!!!

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt.

Altijd super

Altijd super! Geweldig!

Top kleding

Top kleding. Alles past en staat leuk! Goede service wat betreft levering en volgen van je pakket.

Snelle service!

Snelle service!

Fijn

Fijn, overzichtelijk, snel. Precies wat fijn is. Maar ook een fijne winkel om naar toe te gaan ??

Zwembroek was te groot .terug gebracht�

Zwembroek was te groot .terug gebracht in winkel .2dagen later geld weer op m�jn rekening.??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg