Super service

Super service , bestelling een dag later binnen en aangezien bij 1 product er een draadje los zat deze zonder problemen bij de winkel kunnen omruilen.

Prima service, snelle levering, keurig verpakt. Zag ook dat punten op mijn klantenkaart waren bijgeteld. Kortom Bemont komt afspraken na!

Het is plezierig kopen bij Bomont

Het is plezierig kopen bij Bomont. Goed verzorgd, duidelijk en mooie kleding

Keurig

Snel, effici�nt en netjes.

Retourkosten jammer

Jammer, dat de retour kosten voor de koper zijn, helaas was de maat niet goed, verder prima service!

super snelle levering en een�

super snelle levering en een fantastische regenjas.

Bij Bomont is het fijn om te bestellen

Bij Bomont is het fijn om te bestellen, snelle levering mooie kwaliteit van de kleding

Alles prima

Goed, snel , en netjes geleverd

Bomont perfecte service.

De bestelde artikelen waren geheel volgens verwachting!

Supersnel en netjes geleverd

Supersnel en netjes geleverd

Snelle levering. Prima artikelen

Mooie kleding

Mooie kleding, snel geleverd!

Goed levering..alleen jammer dat geen�

Goed levering..alleen jammer dat geen gratis tas bij... Prachtig kleding en schoenen gekocht en draagt heerlijk ??

Had mijn bestelling op twee dagen

Had mijn bestelling op twee dagen, dat was wel tof. Mooie kleding. Ik ga zeker nog bestellen. Gr. Marleen.

Dankjewel Bomont

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding en de snelheid waarmee ik het kledingstuk thuis heb, dankjewel Bomont!

Keurig prima en snel!!!

Keurig prima en snel!!!

Altijd goede en nette service!

Altijd goede en nette service!

Bestelling was er snel, goed verpakt en mooie prijs

Vijf sterren waard!

Prijs, kwaliteit producten is zeer goed. Uitgebreide keuze van mijn merk, PME Legend. Snelle levering naar Belgi�. Bedankt!

Keurig en heel snel een retour zending�

Keurig en heel snel een retour zending afgehandeld...!!

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering en super service!

Snel geleverd en behulpzame�

Snel geleverd en behulpzame klantenservice. Z��r tevreden!

Goed verzorgd en snelle levering!

Goed verzorgd en snelle levering!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg