mooie promotie!

mooie promotie! stipte en correcte gratis levering! Top!

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Helemaal goed!

Mooi assortiment, fijne website en snel geleverd

Vlotte levering

Vlotte levering, leuk met korting gekocht.

Mooie spullen voor een goede prijs

Mooie spullen voor een goede prijs

Super snelle levering en keurig verpakt!

Super snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle en goed verpakte levering

Snelle en goed verpakte levering, en een goede prijs.

Pracht kwaliteit leren jas voor een�

Pracht kwaliteit leren jas voor een scherpe prijs. Snel geleverd. Perfecte maatinformatie.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Goed geregeld

Duidelijke site.

Duidelijke site.

Ik ben fan!

Erg verleidelijk om hier te bestellen. Ruime keuze en snelle levering (volgende dag al geleverd). Zelfs bij het terugbrengen van een artikel werd het geld op dezelfde dag nog teruggestort. Ik ben fan!

Prima omruilservice

Prima omruilservice! Snel en goed

Snelle levering. Goede kwaliteit kleding. Correcte afhandeling bij retour. Lage retourskosten (�2,95). Snelle reactie (van klantenservice) op mail.

Netjes op tijd bezorgd. Helemaal naar wens

Zeer slechte service en voorgelogen�

Zeer slechte service en voorgelogen door de dames aan de telefoon. Dit zijn we als vaste klant van Bomont helemaal niet gewend. Nieuw personeel?????????

Verkoopsters gunnen je de tijd om eerst�

Verkoopsters gunnen je de tijd om eerst lekker zelf rond te kijken. Dat is prettig, want de winkel is groot en de keuze uitgebreid. Geeft je ook de kans om even te kijken wat voor stijlen er zijn en welke kleuren je aanspreken.

Mooie collectie

Mooie collectie. Fijn shoppen. Bij het bestellen van 4 artikelen 3 pakketjes ontvangen die een dag na elkaar geleverd worden vind ik niet praktisch en wenselijk i.v.m. kostenbesparing en milieu belasting. Graag bestellingen die uit meerdere artikelen bestaan zoveel mogelijk in 1x versturen.

snel en goed

snel en goed !

Tevreden met de gang van zaken

Tevreden met de gang van zaken

Leuke winkel.mijn jasje werd snel�

Leuke winkel.mijn jasje werd snel bezorgd en ziet prima uit

Je wordt altijd erg prettig geholpen!

Je wordt altijd erg prettig geholpen, geven advies en online bestellen is heel gemakkelijk.

Alles is geweldig

Alles is geweldig. Ik zou aanraden!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg