Top service! Snelle levering en prachtige producten. Ik ben zeer tevreden.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Ook afterpay werkt handig.

Top snel en goed

Top snel en goed

Snel en netjes

Snel en netjes

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Tr�s rapide et efficace

Tr�s rapide et efficace Colis soign�

Mooie ruime keuzes ,super vlugge�

Mooie ruime keuzes ,super vlugge levering ,prijs/kwaliteit uitstekend

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Goede webshop

Goede webshop, mooie producten Alles perfect geregeld

goede service

goede service alles wat in voorraad is krijg je meteen de rest wordt na geleverd

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, maar vooral de prijs die ik voor mijn vest betaald heb, ruim 20 Euro goedkoper dan andere internetwinkels!!

Perfecte service en kwaliteit

Snelle service en de artikelen hebben de ware kleur en maat, zoals op de website te zien is.

Mooie winkel giede kleding goede service

Mooie winkel goede kleding goede service

Mooie winkel, service.

Mooie winkel, goede service.

ongeordend

Snelle levering maar niet netjes gezet! Ik heb 2 paren besteld en kreeg ze zo ongeordend in een tas. De slippers zijn wel super gaaf!

Ik heb de broek dezelfde dag retour�

Ik heb de broek dezelfde dag retour gedaan via dhl echter is de broek na ruim 2 weken nog niet aangekomen bij bomont. Vai de track en trace code kan ik zien dat de broek is gescand bij het postsorteercentrum echter het onderzoek wordt nog steeds niet gestart. Ik heb de broek direct bij bestellen betaald met als gevolg dat ik het geld ook niet teruggestort krijg en ik de broek nergens anders in de juiste maat kan bestellen.

Ik vind jullie helemaal geweldig!

Ik vind jullie helemaal geweldig! Jullie krijgen van mij 6sterren! Echt Top!!!

Snelle levering zonder problemen

Snelle levering zonder problemen

Prachtige kleding met snelle�

Prachtige kleding met snelle bezorgservice!

Onder de indruk

Nette site, goede uitleg en snelle levering. Alles prima verzorgd.

Snelle levering en zeer tevreden over�

Snelle levering en zeer tevreden over de afhandeling via de winkel en telefonisch.

Goede kwaliteit en pasvorm

Mooi vestje van goede kwaliteit en pasvorm. Ben er blij mee!

Goede en snelle afhandeling van�

Goede en snelle afhandeling van bestelling

Alles loopt perfect

Alles loopt perfect. De maat is is goed op tijd ingeleverd. We zijn heel tevreden.

Snelle service! Perfecte maat! Helemaal fan!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg