Nette en vlotte levering.

Nette en vlotte levering.

Goeie online winkel met uitstekende service

Het was een lederen jas met een heel mooie korting op. Snel geleverd (zelfs in deze moeilijke periode) zonder kosten, mooi ingepakt.

goede kwaliteit

goede kwaliteit

Snelle levering zelfs in drukke tijd�

Snelle levering zelfs in drukke tijd als deze. Mooi artikel

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Bestelling nooit gekregen

Bestelling nooit gekregen, helaas

Mooi vest

Mooi vest. Fijn dat de verpakking zo klein was dat het door de brievenbus past!

Mooie truien

Mooie truien. Artikels op de site voldeden volledig aan de verwachtingen. Zeer duidelijke communicatie over de zending. Accurate opvolging. Top!

Helaas is het pakket nog niet bezorgd.

Helaas is het pakket nog niet bezorgd. Volgens DHL is het afgeleverd en bezorgd, dus , hoop zo gauw mogelijk op een oplossing. En kijk uit naar mijn bestelling. Met vriendelijke groet S.Pausma

Top super snelle levering

Top super snelle levering

Snelle levering, zeker tijdens de corona crisis

Top service, snelle verzending

Prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van leveren. Helaas wel wat kanttekeningen bij de kwaliteit van de bestelde producten.

Mijn bestelling is keurig bezorgd

Mijn bestelling is keurig bezorgd, zelfs zo ingepakt dat het in de brievenbus zou kunnen.... helemaal top..

Danke een prachtige schal

Danke een prachtige schal. Hier ben ik heel blij mee. Tot de volgende keer.

Aflevering goed geregeld.

Aflevering goed geregeld. Bizar dat je moet betalen voor retourneren. Zeker in deze tijd.

Snel geleverd. Prima.

tevreden

Duidelijke en realistische informatie over levertermijn.

Bestelling komt snel binnen

Bestelling komt snel binnen En kleding is perfect hoe het beschreven staat

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Mooi product. Goede prijs!

Zeer tevreden, hele mooie pullover

Keurige levering

Keurige levering. Mooie prijs voor supermooi jasje!

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Snelle levering en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering