Fijne winkel met veel keus en snelle�

Fijne winkel met veel keus en snelle levering

Ik krijg wel een mailtje om jullie te�

Ik krijg wel een mailtje om jullie te beoordelen maar heb mijn pakket nog niet ontvangen . Het kan aan de bezorger liggen maar dan noch, ik heb namelijk bij een ander bedrijf hondenbrokken besteld, vandaag en die worden morgen wel door DHL bezorgd een beetje vreemd niet.

Fijne en klantvriendelijke site

Fijne en klantvriendelijke site. Leuke aanbiedingen

goede snelle levering en juiste�

goede snelle levering en juiste aanprijzing voor de kleding

Prima. Ondanks heftige tijd alles op tijd en prima nazorg en info

Snelle levering van het juiste�

Snelle levering van het juiste produkt!! Veel keus en mooie prijzen.

Ok�!

.De site is duidelijk, de mail omtrent de bezorging is ok�, het bestelde product ziet er goed uit en helemaal leuk is het vriendelijke kaartje dat er bij zat!??

Snelle en goede informatie over de�

Snelle en goede informatie over de levering

Na de bestelling ben ik goed op de�

Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van de leveringen, en zijn er zelfs binnen 2 dagen verschillende deelleveringen geweest om de kleding zo snel mogelijk bij mij te krijgen. Top.

Winkel met mooie merkkleding

Winkel met mooie merkkleding. Snelle levering en gratis verzenden.

Snelle levering, artikel was ook perfect, alles goed geregeld!

Ik heb nog niets ontvangen.

Ik heb nog niets ontvangen.

Prima verzorgd

Prima verzorgd. Snelle levering.

Fantastische service

Fantastische service. Dikke pluim.

Snelle service .we worden goed op de�

Snelle service .we worden goed op de hoogte gehouden waar en wanneer het pakket aan komt

Snelle levering. Prima.

Gewoon goed snelle levering precies�

Gewoon goed snelle levering precies zoals beloofd

Nette snelle levering

Nette snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed.

De bestelling is prima afgehandeld

De bestelling is prima afgehandeld

Uiteindelijk op 6 mei alsnog geruilde shirt ontvangen en daarmee is alles toch nog goed afgehandeld.

Zeer slechte service. Op 8 april melding gemaakt dat er gaatjes zitten in een besteld T-shirt en het verzoek om dit shirt voor een ander te ruilen. Kapotte shirt meteen geretourneerd. Inmiddels is het 30 april en is mijn melding na diverse keer vragen wat de status is nog steeds niet afgehandeld. Geen geld terug en geen ander shirt ontvangen. Ik heb nog afgewacht hoe de melding afgehandeld zou worden alvorens deze review in te vullen. Maar inmiddels is de maat vol. Zojuist maar wederom een mail gestuurd hoe het zit....

ik vind het veel te lang duren en�

ik vind het veel te lang duren en vreemd dat ik 5 hemdjes ontvangen moet en die 1 voor 1 komen via de post. Vorige week betsteld en nu pas 3 hier. groeten L

Zeer tevreden over contact en snelle�

Zeer tevreden over contact en snelle aflevering

Goed en slecht

Goed en slecht. Ik heb 3 t-shirts besteld. Twee daarvan kwamen zeer snel en, nog belangrijker , op de aangekondigde dag. De derde zou zaterdag komen maar is er nog steeds niet (woensdag) en ik heb geen beticht ontvangen over waar die is of wat ermee is gebeurd.

Mooie collectie!

Mooie collectie. Leuke kortingen!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg