Mooie Jas voor een leuke prijs ??

Mooie Jas voor een leuke prijs ??

Leuke winkels en online snelle levering

Leuke winkels en online snelle levering

Super service zelfs in deze moeilijke�

Super service zelfs in deze moeilijke periode

1 artikel is niet meer leverbaar

1 artikel is niet meer leverbaar 1 artikel is zoek 3 stuks levering onbekend Dus ik kan niet zeggen dat ik happy ben !

Nette snelle bezorging

Nette snelle bezorging

Supersnelle levering!

Supersnelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden!

Bestellen en levering verliepen vlot

Bestellen en levering verliepen vlot. Ik heb twee shirts besteld. Ik vind ze erg leuk en vriendelijk geprijsd.

Goede levering...dank u.

Goede levering...dank u.

Ik ben blij met mijn jurk

Ik ben blij met mijn jurk. Mooie kwaliteit en precies wat ik ervan verwacht qua pasvorm. De jurk werd snel geleverd. Ik ga zeker nog bestellen bij Bomont!

goed en snel geleverd volgens afspraak.

goed en snel geleverd volgens afspraak.

Snelle levering.

Snelle levering.

Alleen maar positief over Bomont !

Alleen maar positief over Bomont !! Ook telefonisch n prima contact !!!

Alles gaat hier heel correct!!

Alles gaat hier heel correct!!

Snelle aflevering

Snelle aflevering. Makkelijk te retourneren.

Trui Tommy Hilfiger

Goed assortiment. Snelle levering

De artikelen vielen tegen

De artikelen vielen tegen, mede omdat de product omschrijving te summier is. Ik zocht naar een gevoerde jurk van iets rekbare stof... Daarnaast is de info over de retourzending via DHL te gering. Je blijkt thuis voorbereidingen te moeten treffen om het voor 2.95 retour te kunnen zenden. Ik wist niet en heb het volle pond namelijk 6.95 betaald. Niet onoverkomelijk maar categorie: beetje jammer! Eerder wel naar volle tevredenheid een vestje besteld m, maar deze keer alleen maar tegenvallers!

Snel goed en erg makkelijk ??????

Snel goed en erg makkelijk ????

Het artikel is te groot

Het artikel is te groot, dus ik ga hem retourneren, maar de verzending is prima gegaan.

Prima kwaliteit en snelle verzending

Prima kwaliteit en snelle verzending

Gewoon goed

Top! Snel verzonden en goede klantenservice.

Goede klantenservice en vriendelijke�

Goede klantenservice en vriendelijke verkoopsters!

Fantastische website

Fantastische website, vriendelijk personeel in de winkels.

Gewoon Top!

Gewoon Top! snel geleverd ook

Bij Bomont wordt je altijd goed�

Bij Bomont wordt je altijd goed geholpen. Fijne winkel.

Altijd mooie kwaliteit en goede pasvorm

Altijd mooie kwaliteit en goede pasvorm