Snelle levering, prima verpakt

Keurig verzorgd zoals altijd

Keurig verzorgd zoals altijd

No. 1 in kleding*****

Wederom bestelling gedaan en ook deze keer werd het snel verzonden. Groot assortiment met leuke aanbiedingen.

Snel en netjes.

Snel en netjes.

Online bestelling prima verlopen,snelle�

Online bestelling prima verlopen,snelle levering ondanks enorme drukte bezorgers!

Snelle levering, makkelijk retourneren, klantvriendelijk aan de telefoon.

Sehr guter Service

Sehr guter Service

Alles super.

Alles super - trotz Corona. :-)

Snelle levering, alleen de retour wordt niet zo snel terug gestort, ging 2 weken over heen.

Een uitschieter in het woud van webwinkels

Mijn eerste bestelling bij Bomont en het is mij goed bevallen. Breed assortiment kwaliteitsproducten. Duidelijk bestelproces en prima berichtgeving omtrent de bestelling. Zeker een winkel waar ik straks ook ' in het echt' naar toe zal gaan.

Prachtig bedrijf met veel mooie merkleding en snelle verzending.

Goed bedrijf en snelle verzending.

Geen reactie na bestelling

Geen reactie na bestelling, lange levertijd terwijl men 2 dagen beloofde. Geen reactie dat het langer zou duren. Dus al met al. Slechte service

Artikelen snel binnen!

Artikelen snel binnen!

Ik vind jullie een fijne site

Ik vind jullie een fijne site, snelle levering en mooie spullen

mooie site

mooie site, snel geleverd, goede kwaliteit, prachtige winkels

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Snelle levering en leuke shirts

Snelle levering en leuke shirts, waarvan we er 2 hebben gehouden.

Goede ervaring!

Ik bestel niet zo vaak kleding on-line, maar dit is me heel goed bevallen. Op de site was het al leuk, maar toen alles ook nog paste was ik echt heel enthousiast. En dan als verrassing ook nog zo'n leuke tas; dit is echt voor herhaling vatbaar! Heb vandaag meteen het een en ander voor mijn man besteld ;-) Vriendelijke groet, Trudy Zeegers

Bestelling de volgende dag al in huis! Snel hoor en nog een leuke tas erbij, blij mee!

Snel en correct

Snel en correct

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Netjes ingepakt en een retourformulier met duidelijke taal.

5sterren

5sterren voor snelle bezorging en kwalitatief goede producten

Gewoon super service

Gewoon super service! Toppers zijn jullie ????

Product besteld

Product besteld. Was snel binnen en voldeed geheel aan de verwachting.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg