Winkel goed, alleen wat te vol.

Uitstekend geholpen toen ik mijn�

Uitstekend geholpen toen ik mijn bestelling terug bracht

Snelle verzending

Snelle verzending, heel tevreden!

We krijgen een aanvraag voor een review�

We krijgen een aanvraag voor een review terwijl we nog zitten te wachten op ons pakje. Weinig taktisch!

Mooie kwaliteit kleding!

Mooie kwaliteit kleding! Snelle levering.

?? bedankt top

?? bedankt top

Leuke collectie

Leuke collectie, goede service vriendelijk personeel en passen goede maatregelen i.v.m.covid 19 toe.

Mooie spullen, snelle levering

Mooie spullen, snelle levering

top service

Ik ben heel tevreden over de service van bomont. Ook nadat je een artikel gekocht hebt kun je daarna nog gebruik maken van een actie. Ook krijg je altijd je held terug. Top service

Super blij met mijn aankopen en fijn�

Super blij met mijn aankopen en fijn dat het zo snel is geleverd. Ook erg fijn dat er een winkel nu dicht bij mij geopend is. Ik vind bomont een hele leuke zaak om te shoppen. Mooie merken en leuk voor je interieur.

Leuk assortiment en zeer snelle levering

Leuk assortiment en zeer snelle levering

Prima service!

Vlotte bezorging. �2,95 retourkosten, mocht dat nodig zijn, jammer maar begrijpelijk.

Goeie service

Goeie service

Prachtige top

Prachtige top, prima levering

Goede service,

Goede service met betrekking van omruilen van kleding. Heel aardig personeel!

Snelle verzending.

Snelle verzending.

Voor een optimale shop beleving on-line�

Voor een optimale shop beleving on-line zou het gratis retour in deze moeilijke periode welkom zijn!!!

Blij met de aankoop

Blij met de aankoop

fijne winkel en webshop

Leuke merken en snelle verzending

Prima levering

Prima levering, prima service

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Snelle levering mooie merken veel keus

Snelle levering mooie merken veel keus

Snelle service. Fijn dat je een mailtje mag ontvangen wanneer het pakketje verwacht kan worden.

prima levering

Snelle levering in deze rare tijd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg