Lief en vriendelijk personeel

Zeer fijne winkel om terug te komen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Ik ben top geholpen en goed geadviseerd!

Zie bovenstaand!

Supergoede winkel

Zeer vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van kleding en aan de kassa.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Fijne winkel met veel verschillene leuke merken

Erg vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Heerlijk ongedwongen rondsnuffelen

Fijne, kwalitatieve merken. Veel keuze, lekker rondkijken en passen. En ook verschillende prijsklassen waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je portemonnee past.

Prima geholpen

De ruimte om zelf te kijken, maar als je vraag hebt prima te woord gestaan

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Altijd goed

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keus

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Altijd vriendelijke begroeting en goede adviezen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Geweldige winkel met fijn personeel

Bomont vind ik een erg leuke modewinkel. Ze hebben veel keuze in merken en andere leuke accessoires. Ik slaag er altijd.

Het is altijd een feestje bij Bomont Sluis

De winkel is zeer ruim, met een goed assortiment.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Mooie winkel

Persoonlijk vind ik de winkel te vol hangen. Ik zou ook graag zien dat de medewerkers wat actiever zijn. Als je geholpen wordt dan koop je vaker. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand aan je vraagt kan ik misschien helpen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Zeer ruime keuze en zeer vriendelijke en professionele medewerkers

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Ontzettend klantvriendelijk personeel

Ondanks drukte, warmte en hectiek en tegelijkertijd verschillende klanten helpen ben ik netjes en keurig geholpen. Fijne winkel. Ik kom er graag als ik in Zoutelande ben. Goede selectie merken!

Altijd leuk

Mooie winkel en gezellige sfeer,personeel behulpzaam. Ik kan altijd wel slagen in mijn kledingkeuze.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Ik ken Bomont al langer en ben er tevreden over

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Veel keuze in mooie merken

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Geweldige winkel met groot assortiment

Het assortiment is groot en mooi. Het viel me wel op dat het personeel in de winkel (dus niet bij de kassa en paskamers) erg veel met zichzelf bezig was en veel kletste met collega’s. Er is geen een keer gevraagd of ze me konden helpen met iets.

Geslaagd

Altijd even vriendelijk en super service. Altijd leuk

Goede ervaringen

Een fijne winkel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Fijne winkel,leuke rustige jongen die me hielp! Deed echt veel moeite dat k kon slagen,echt lief! Had zelf ook een te gek shirt aan uit antwerpen!! Nee fijn geslaagd door hem!!

Top!!

Ruime keuze en super vriendelijke verkoopster achter bij de kassa...alleen al voor haar kom ik terug...zeldzaam tegenwoordig. Groetjes Nancy Cornelis.

Mooie collectie

Vlotte bediening

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Groot assortiment kleding en hebbedingetjes!

wie immer gibt es schöne Deko und auch tolle Kleidung

Die Damen sind immer sehr hilfsbereit ohne Aufdringlich zu sein

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

Prettig geholpen en een hele mooie winkel

Zeer sfeervolle winkel

Anodeweg 62