Snelle levering en fijn een bedenktijd�

Snelle levering en fijn een bedenktijd van 30 dagen!

Snel correct geleverd!

Snel correct geleverd!

Snelle levering en product is precies�

Snelle levering en product is precies zoals op de foto.

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt.

Goede snelle levering!

Goede snelle levering!

Alles ging vrij snel

Alles ging vrij snel Bestellen, betalen en bezorging!

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Snelle levering.

Snelle levering.

Top service!

Top service! Snelle verzending

Het was de eerste ervaring met het�met de Webshop van Bomont

Het was de eerste ervaring met het kopen op jullie Website en is tot nu toe bevallen, al heb ik geen ervaring met retour zendingen omdat in dit geval alles goed was, dus die ervaring geeft in de meeste gevallen ,problemen. Ik zou wel moeite hebben met de kosten die dan voor mijn rekening komen, want dan ga ik betalen voor iets wat ik niet in mijn bezit heb, alleen even vasthouden. Voor de rest kon ik weinig Items scoren in mijn Maat bij de Heren. Daar ik een confectie maat heb 27/28 en overhemd 45/46 oftewel 3 xxxl .Jammer een gemiste kans in een veel voorkomende Heren confectiemaat. Dus deze groep consumenten zullen jullie missen in jullie winkels.

Prima ervaring hoor

Prima ervaring hoor. dat het nu wat langer duurde door de rare omstandigheden daar heb ik alle begrip voor !

Online bestelling

Onze bestelling online is heel netjes en zelfs met een mooie Bomont tas afgeleverd. Dik tevreden!

Snel geleverd, keurig verpakt. Goede retourvoorwaarden

Jullie hebben altijd een fijne en�

Jullie hebben altijd een fijne en snelle levering en nu ondanks de corona die iedereen aangrijpt voor elke vertraging of wat dan ook, ook! Petje af en dank.

Bestellen gaat prima

Bestellen gaat prima, je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail over de stand van zaken van je bestelling. Wat jammer is dat ik alles verdeeld over 3 dagen binnen kreeg.

Service ten top!

Bestelling geplaatst, liefst morgen in huis principe. De goederen komen uit de verschillende stores, daarom krijg je wel deelleveringen. Dit kan je opvangen via DHL gebruik maken van de gewenste levering of halen bij de ophaalpunten. Is er iets niet goed aan de artikelen of ontstaat er een gebrek van het goed, geen probleem dan geldt de geld terug actie. Niet in de vorm van een tegoedbon maar in euro�s. Bomont top!

Keurig op tijd en netjes geleverd!

Keurig op tijd en netjes geleverd!

Hele snelle service

Hele snelle service

Het is allemaal heel goed verlopen ,

Het is allemaal heel goed verlopen ,

Snelle levering en super bezorger!!!

Snelle levering en super bezorger!!! Netjes verpakt en weer heel blij met de nieuwe sets!!!

Alles netjes geregeld

Alles netjes geregeld, helemaal top!!

Snelle levering, duidelijke mail met voortgang van levering. Mooie jas, mooi model en gratis fijne tas erbij gekregen. Via Afterpay besteld en ook dit ging vlotjes!

De bestelling was snel binnen en goed,

De bestelling was snel binnen en goed,

Mooie producten en goede levering

Mooie producten en levering was in meerdere zendingen maar naar behoren!

Super snelle goede service

Super snelle goede service, prima zaak

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg