Nadat de pakketbezorger mijn bestelde�

Nadat de pakketbezorger mijn bestelde zonneklep in de brievenbus had gepropt, mocht ik deze gratis retourneren en kreeg ik per omgaande een nieuwe toegestuurd keurig verpakt in een doos met een leuk wandelboek erbij.

Ruime keuze mooie kleding

Ruime keuze mooie kleding. Snelle verzending en bij bestellen word je goed op de hoogte gehouden.

Een snelle levering en een mooi product�

Een snelle levering en een mooi product voor een goede prijs

Snelle verzending en alles perfect

Snelle verzending en alles perfect

Snelle levering vd bestelling

Een snelle en. goede aflevering vd bestelling.bedankt hiervoor

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Online bestellen of in de winkel

Merken die online staan kan ik niet altijd in de winkel bestellen. Kwaliteit / prijs verhouding is wel goed.

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel. En die hebben gezorgd dat mijn pakketje thuis kwam.

Bomont n fijne kledingzaak en aanwinst voor Breda.

Goed advies vriendelijk behulpzaam. Alleen te dure kosten voor t vermaken van n spijkerbroek.

Behulpzame personnel, super snel aflevering.

Ik was in Domburg op vakantie, en vond bij Bomont een prachtig jeans. Helaas niet in mijn maat. Aan de kassa werd de juiste maat besteld bij een ander filial die het dezelfde middag naar mijn thuis adres in Amsterdam stuurde. De volgende dag, vlak na mijn terugkomst van vakantie werd het al afgeleverd! Geweldig. Tevens, de personeelsleden in Domburg waren allemaal stuk voor stuk zeer behulpzaam.

Prachtige winkel (Goes) later online�

Prachtige winkel (Goes) later online nog iets gekocht! Normale prijzen.. succes! Jammer dat de winkels zo ver weg zijn�..

Tollen Produkte zu fairen Preisen

Danke f�r die tollen Produkte zu fairen Preisen! Dank u wel.

Prima ,goed geinformeerd

Prima ,goed geinformeerd

Ik heb eerst contact via de mail gehad

Ik heb eerst contact via de mail gehad, die werd ook goed beantwoord.

Snelle levering, dik tevreden

Helemaal goed en snel ontvangen!

Helemaal goed en snel ontvangen! Ben er blij mee!

Aanrader

Super snelle levering, netjes verpakt. Fijne klantenservice en goed bereikbaar. Helaas kwam de kleur van de broek niet overeen met die van de site. Netjes opgelost. Ik bestel er zeker nog een keer.

Zorgvuldige levering en fijne communicatie

Ze hebben me goed op de hoogte gehouden over de levering, aangezien ik een vaas had besteld die ze wel graag heelhuids wilden laten bezorgen. En de bestelling is goed aangekomen, dus heel blij met deze wijze van communiceren en leveren.

Super fijn geholpen!

Super fijn geholpen!

Mooi heren jack voor mijn man in de�

Mooi heren jack voor mijn man in de winkel gezien maar niet de goede maat. Een super aardige medewerkster heeft het toen online besteld voor ons. En het was supersnel geleverd

Gekocht kleding stuk was niet in mijn�

Gekocht kleding stuk was niet in mijn maat op voorraad in de winkel werd door de verkoop medewerker ff geregeld dat het kledingstuk twee dagen later bij mij werd geleverd

Snelle levering dus??

Snelle levering dus??

Alles perfekt und gerne wieder

Alles perfekt und gerne wieder

Super bedrijf

Het bedrijf heeft alles goed gedaan. Snelle levering, keurig verpakt en ook nog eens een prachtige blouse

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg