Snelle levering. Ziet er uit als op de foto in de webshop. Tip: afterpay aanbieden

Een bevestiging van de bestelling kreeg�

Een bevestiging van de bestelling kreeg ik dezelfde avond. Helaas had ik 3 werkdagen later niks gehoord. Gebeld of het in goede orde ontvangen was. Een vriendelijke mevrouw gaf aan dat pakket de volgende dag verstuurd zou worden. Twee dagen later nog niks gehoord. Weer gebeld. Het pakket zou dezelfde avond (vrijdag) nog gestuurd worden. Maandags nog niks gehoord en opnieuw gebeld. En toen is er een onderzoek geplaatst en kreeg ik het pakketje heel snel binnen! Jammer genoeg waren we 10 dagen verder voordat pakket geleverd werd. Ook was er helaas al een artikel uitverkocht, waardoor die niet meer geleverd kon worden. Wel kreeg ik ontzettend snel mijn geld daarvan terug. Geleverde artikel was zoals verwacht.

geen op en aanmerkingen gewoon prima

geen op en aanmerkingen gewoon prima

Na ruim een week wachten een bestelde�

Na ruim een week wachten een bestelde broek nog niet ontvangen. Na telefonisch contact zou er een onderzoek bij DHL opgestart worden. Dit neemt dan 5 werkdagen in beslag! Ik heb aangegeven de broek niet meer te willen en graag het bedrag terug te willen ontvangen. Daar kon met helaas niet aan beginnen. Eerst moest het onderzoek zijn afgerond. De juffrouw voor de telefoon gaf aan dat dit een risico was bij online bestellen. Wat als de broek helemaal verdwenen is? Dit is de eerste en tevens laatste keer dat ik bij Bomont bestel en sowieso de laatste keer dat ik vooruit betaal.

Altijd een super winkel.

Altijd een super winkel. Makkelijk te bestellen maar ook terug te brengen of sturen.en natuurlijk dat je geld terug krijgt is helemaal top.

Heel snel het pakje thuis.

Heel snel het pakje thuis.

Uitstekend!

Uitstekend!

Prima en netjes op tijd geleverd.

Prima en netjes op tijd geleverd. Blij met de nieuwe kleding. Ook de bijgeleverde tas is erg leuk.

Prima site

Prima site, snelle bezorging. Erg leuke jurk met prima pasvorm en nog een handige ras kado!

Mooi vest

Vest is niet te dik en lekker lang. Voor deze prijs kun je het niet laten schieten!!

Super!!

Fijne overzichtelijke webshop met veel mooie spullen waar je heel blij van wordt. Het bestellen ging gemakkelijk en ik had mijn spullen snel in huis. Super dat het ook nog eens altijd gratis verzenden is!

Snel en goede levering

Snel en goede levering. Duidelijke informatie verstrekking

Tot zover prima

Tot zover prima. Kregen wel een rekening maar geen Goed(eren) en/of reactie. Na mailtje is dit keurig weer op de rit gezet. Eerste goed(eren) binnen. Uitstel betaling! Top

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering, duidelijke retour procedure.

Super geregeld

Bestelling was snel binnen en heel netjes verpakt!

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet�bestelling niet ontvangen

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie kleding

Prima koop

Prima koop Snel in huis

Top! Snelle zorgvuldig verpakte levering. Uitstekende klantenservice.

Prima en zeer snelle levering.????Keurig verpakt. De gratis tas zou ik er liever niet bij hebben. Ik doe er niets mee en het is nu overbodig afval. Ik heb gekozen voor After Pay maar kan niet direct betalen omdat ik geen betaal gegevens heb. Die krijg je later pas. Volgende keer betaal ik direct bij mijn bestelling. Heb alle vertrouwen dat ik mijn geld retour krijg van Bomont, als het artikel toch niet goed mocht zijn. Fijne en vriendelijke klantenservice????

Mooie kleding

Mooie kleding. Goede service. ??

Foto gemaakt van een hemd dat ik later�

Foto gemaakt van een hemd dat ik later zou aankopen via webshop .Vond echter geen gelijkaardig hemd terug. Via klantenservice de foto doorgestuurd die voor mij de zoektocht heeft verder gezet. De volgende dag reeds antwoord gekregen met een link. Jullie hebben het verschil gemaakt. Bedankt

Bomont vind ik tegenvallen

Bomont vind ik tegenvallen. De kleding niet heel inspirerend.

Vriendelijk personeel en goede service

Vriendelijk personeel en goede service

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Levering conform afspraak. Product voldoet aan onze verwachtingen.

Helaas pasten mijn bestelling niet�

Helaas pasten mijn bestelling niet goed. Wat fijn dat je dan retour kan brengen in de winkel. En heel aardig geholpen. Super.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg