Helaas pasten mijn bestelling niet�

Helaas pasten mijn bestelling niet goed. Wat fijn dat je dan retour kan brengen in de winkel. En heel aardig geholpen. Super.

Snelle levering en mooi verpakt!

Snelle levering en mooi verpakt!

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Fijne winkel,en web-shop met een�

Fijne winkel,en web-shop met een geweldige service!

Een aanrader

Mooi ,ruim assortiment . Alles verloopt zeer vlot ,van betaling tot zeer vlugge levering .Prijs /kwaliteit is uitstekend !!

Snel en goed

Snel en goed, heel tevreden

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering en het gekochte artiekl (sale )meer afgeprijsd dan in andere winkels!

Prima en snel opgestuurd ????nog nooit�

Prima en snel opgestuurd ????nog nooit eerder iets besteld ,maar ga dit als ik iets nodig heb zeker wel doen !!

Alles goed!

Duidelijke, snelle en vriendelijke service! Levering snel, prettig ingepakt en makkelijk retourneren ( indien nodig ). Mooie en onderscheidende merken en producten

Gewoon goed

Gewoon goed goed goed

Jacke, Sakko

Sehr netter Kontakt, hilfsbereit und sehr entgegenkommend. Super Service

De blouse was heel erg gekreukt

De blouse was heel erg gekreukt. Verder was er een vlek in het linker okselgebied. De financi�le afhandeling was heel goed.

Ook voor Belgi� een correcte levering!

Ook voor Belgi� een correcte levering!

Mooi item

Zoals altijd, is het bestelde item met zorg verpakt. In de sale heb je het ook nog tegen een mooie prijs. Daar word ik nou blij van????

Aanrader

Snelle levering, netjes verpakt, mooie soldenprijzen, duidelijke website

Van bestelling tot ?? bezorging�

Van bestelling tot ?? bezorging helemaal top??

Perfecte service!

Goede en snelle service!

Super leuke kleding

Super leuke kleding, duidelijke site, snelle levering

Top mooi spul en prima service

Top mooi spul en prima service

Artikel betaald en dan toch�

Artikel betaald en dan toch uitverkocht!! daar voor in de plaats een compleet ander vervangend artikel ontvangen wat ik helemaal niet wil hebben en dus nu weer terug moet sturen. Ander artikel nog steeds niet ontvangen !! Er zijn van de 3 artikelen maar 1 goed aan gekomen. Ik ben zeker niet tevreden!!!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd

Steeds correct en op tijd

Steeds correct en op tijd

Leuke kleding en vlotte bestelling heel�

Leuke kleding en vlotte bestelling heel fijn ????

Ga zo door

Alles wordt correct verzorgd en bezorgd en afgehandeld. Ga zo door!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg