K vond dat de bezorging lang duurde

K vond dat de bezorging lang duurde

Keurig geleverd

Keurig geleverd. Wel een lange levertijd: vrijdag besteld, dinsdag pas geleverd.

Super snel en gratis bezorging

Super snel en gratis bezorging. Helemaal Top!

T-Shirt ist wie beschrieben und passt�

T-Shirt ist wie beschrieben und passt super!

Mooie merkkleding

Mooie merkkleding. Aantrekkelijke prijs aanbiedingen. (Deel) leveringen niet altijd even snel in huis via DHL. Bestelde artikelen kunnen kennelijk vanuit de verschillende Bomont vestigingen verzonden worden naar de klanten wat misschien enige vertraging kan geven. Verder gewoon positief over Bomont.

Tevreden klant

Zoals altijd ben ik zeer tevreden! Dit was de eerste maal dat ik een artikel ruilde en dit verliep snel en goed.

Je word super snel geholpen.

Je word super snel geholpen.

Goede service.

De service van Bomont is prima. De bestellingen worden snel geleverd en na een retourzending wordt het (via Ideal) vooruitbetaalde bedrag binnen enkele dagen teruggestort. Dat is erg prettig!

Mooie collectie

Mooie collectie, snel geleverd.

Goede snelle levering

Top! Snel ook!

De bestelling goed en op tijd gekregen

De bestelling goed en op tijd gekregen. Jammer dat de maten van de jurken niet het zelfde zijn. Dus omruilen voor andere maat.

Levi's sweater xxs

Fijn dat jullie xxs verkochten van Levi's. Dat was bijna nergens te vinden!

Heel tevreden

Heel tevreden. Ik zou het nog fijner vinden als je weet of het door de brievenbus past.

Ik vind meestal heel mooie kleren bij�

Ik vind meestal heel mooie kleren bij Bomont in Sluis maar ik had nog nooit online gekocht. Dit was de eerste keer en de zoom van de mouw van het bestelde kleedje was los, jammer. Aangezien ik niet nog eens de verzendingskosten wou terugsturen heb ik het zelf genaaid. Groetjes, Els

Keurig super verzorgd !!

Keurig super verzorgd !!

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Zag er netjes uit

Fijne website leuke merken snelle�

Fijne website leuke merken snelle levering

Snelle gratis bezorging en keurig�

Snelle gratis bezorging en keurig verpakt Goede communicatie over de bezorging Van mij 5 sterren

Prima winkels ,goede service

Prima winkels ,goede service

Snelle levering!

Snelle levering!

Goed product en levering op tijd

Goed product en levering op tijd

KKPS

KKPS; Keuze, kwaliteit, prijs en service. Alles gewoonweg goed.

Super winkel

Super winkel, snel en duidelijk

????

Super snelle levering. Prachtige kleding.

Mooi beige vest, goede kwaliteit, keurige levering.

Mooi vest gekocht. Netjes ingepakt en ik ben zeer tevreden.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg