Mooi beige vest, goede kwaliteit, keurige levering.

Mooi vest gekocht. Netjes ingepakt en ik ben zeer tevreden.

Bestelde een jas van colmar en kreeg�

Bestelde een jas van colmar en kreeg helaas 4 dagen later het bericht dat de jas niet meer beschikbaar was.

Mooie vlotte levering.

Mooie vlotte levering.

gisteren besteld

gisteren besteld, vandaag ontvangen. Kan niet sneller. Top!

Altijd eerlijke en goede service.

Altijd eerlijke en goede service. Ook bestellingen altijd netjes optijd.

Prima site en snelle verzending

Prima site en snelle verzending

Alles steeds correct geleverd

Alles steeds correct geleverd

Snelle en correcte levering en�

Snelle en correcte levering en afhandeling van retourlevering

Uitstekende prijs kwaliteit

Uitstekende prijs kwaliteit

Super preis und kostenlose, schnelle Lieferung

Super Preis und kostenlose, schnelle Lieferung. Ich bin seit Jahren Kundin bei Bomont, ob online oder in den Gesch�ften, ein toller Laden mit freundlichem Personal und gro�er Auswahl.

Ik was tevreden over de levering en�

Ik was tevreden over de levering en klantenservice, maar jammer dat ik geen bevestigingsmail kreeg na mijn aankoop en dat ik de track en tracecode via de klantenservice moest krijgen.

Leuke kleding en goede service

Leuke kleding en goede service

Snelle service en blij met mijn aankoop

Snelle service en blij met mijn aankoop

Snelle levering mooie spullen

Snelle levering mooie spullen

perfecte dienstverlening

perfecte dienstverlening , prima organisatie!!

Vest Enjoy

Het artikel wat ik heb besteld. Een Vest van het merk Enjoy had ik heel snel binnen. Dus top snelle levering. Netjes verpakt

Proficiat snelle levering en prima�

Proficiat snelle levering en prima kwaliteit

Tevreden over mijn allereerste bestelling.

Eerste bestelling. Zeer tevreden. Snelle levering. Je bestelling is ook goed te volgen via Track-en Trace code die je via mail krijgt toegestuurd.

Snelle levering, ook retour ging prima

Super levering en netjes verzorgd�

Super levering en netjes verzorgd ingepakt Bedankt

Glasdecoratie is prachtig!

Het zijn heel mooie producten! De glasartikelen werden zeer goed ingepakt. Snelle levering! Ik vind het wel jammer dat jullie een sticker hangen op de glasdecoratie. Er blijven resten aan hangen bij het verwijderen van de sticker ??.

Snelle levering Leuke woon items Mooie kleding

Superwinkel

Altijd perfecte levering....keurig verpakt en makkelijk te retourneren....uitstekende service

Snelle service. Niets op aan te merken. Mooie shirts voor een klein prijsje!

Top!!!

Super leuke winkel. Veel keus en scherpe prijzen. Snelle levering.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg