Prima service!!

Prima service!!

Bomont heeft een hele mooie collectie.

Bomont heeft een hele mooie collectie tegen scherpe prijzen. Bovendien leveren ze snel. Mooie lange blauwe blazer besteld. Maat past perfect. Foto op de webshop precies als in werkelijkheid.

Snelle service!

Snelle service!

Fijne site om te winkelen.

Fijne site om te winkelen.

Prima, helemaal blij mee.

Super snelle levering tijdens de�

Super snelle levering tijdens de drukste periode van het jaar. Min punt : de jassen in dons waren niet ingepakt, jassen zonder verpakking in de karton doos.

Goede service bij ruilen

Bodywarmer besteld die net te klein was, via bijgevoegd formulier zonder problemen geruild voor goede maat!

Snelle levering, goede service en n groot assortiment!

snelle levering. Producten waren in orde, zoals verwacht

Alles snel, heel netjes en precies geleverd. Uiteraard ook top kwaliteit kleding.

1 tasje is niet geleverd.

1 tasje is niet geleverd.

Meer dan tevreden!!!

Supervoordelig, bijzonder klantvriendelijk en correct en ook nog eens snel geleverd ondanks de eindejaarsdrukte! Helemaal TOP!

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Alleen jammer dat de plastic zak waarin de broek zat ingescheurd was. Gelukkig was de broek niet beschadigd. Zou zelf voor andere verpakking kiezen.

Snelle levering!

Ondanks in drukke periode bestelt, vrij snel uitgeleverd. Via de mail goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling binnen zou komen.

Leuke winkels

Leuke winkels, goede service, TOP. T wordt tijd dat jullie op meer plaatsen in Brabant komen!

Netjes op tijd...goed van te voren�

Netjes op tijd...goed van te voren bericht

Snelle levering, netjes verpakt, ????

Goed product??

Goed product??

Snelle levering.

Snelle levering.

Goeie webwinkel met veel keuze en goede�

Goeie webwinkel met veel keuze en goede service

Best price

Easy to order, best price and fast shipping.

Topservice

Snelle service ook als je om ern factuur vraagt grwoon topservice.

Altijd vriendelijke beniening in de�

Altijd vriendelijke beniening in de winkel. Leuke uitnodigende teksten in de automatische mails bij online-bestellingen. Zo verheug je je nog meer op je kleding!

Snelle levering zoals beloofd.

Snelle levering zoals beloofd.

Ondanks de feestdagen super snelle�

Ondanks de feestdagen super snelle levering! Artikelen waren precies wat ik er van verwachtte.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg