Prima levering

Prima levering, netjes verpakt en snel ??

Bomont, een topwinkel in assortiment en klantvriendelijkheid

Wat een geweldige winkel met een breed, mooi assortiment. Het personeel is ook vriendelijk en klantgericht. Toen er toch iets misging werd ik verrast met diverse leuke attenties. Wat een leuk gebaar. Bedankt hiervoor, jullie zien mij zeker terug.

Snel geleverd, en geen verzendkosten

Superfijne webwinkel

Het bedrijf Bomont heeft een fijne duidelijke webpagina. Dit is mijn 1e ervaring met Bomont op internet ben wel al bekend met de Bomont winkels en kan er altijd goed slagen.

Complete info en service.

Complete info en service. Nakomen van afspraken en beloftes was perfect.

Alles was goed gegaan

Alles was goed gegaan. Vanaf de bestelling tot de levering

Op tijd en goed geleverd.

Op tijd en goed geleverd.

Sehr sch�ne Qualit�t

Sehr sch�ne Qualit�t, schnelle Versand. Schnell, unkompliziert - vielen Dank

Goed dat een artikel wat niet in�

Goed dat een artikel wat niet in voorraad is in de winkel op deze manier wordt nageleverd

Etten-leur

Etten-leur: Marielle is een geweldige medewerkster!!

Leuke jurk !

Heel duidelijke beschrijving op de website, snelle levering en goed verpakt ! Dank jullie wel ! Anne

Alles netjes afgeleverd en afgehandeld

Alles netjes afgeleverd en afgehandeld Verkeerde maat besteld , binnen 3 dagen was het geld teruggestort.. Nieuwe bestelling de volgende dag geleverd Netjes

Tevreden

Eerste keer bij Bomont online gekocht. Het werd snel geleverd en ziet er mooi uit. Past perfect, ben er heel blij mee

Seasparkle

Ich hatte die sch�ne Jacke in Zoutelande im Gesch�ft gesehen, leider nicht in passender Gr��e. Die Mitarbeiterin sagte, dass ich auch nach Deutschland bestellen kann. Das ging sehr einfach und schnell!! Nach ein paar Tagen war die Jacke schon da! Das finde ich sehr prima!

Duidelijke website en snel geleverd.

Duidelijke website en snel geleverd.

Vlotte omruilen maat.

Jasje gekocht via de webshop maar helaas een maatje te groot. In de winkel gaan omruilen voor kleinere maat. Na een telefoontje vooraf lag de kleinere maat al klaar in de winkel waar de omruiling op vriendelijke en vlotte manier in orde werd gemaakt.

Snelle levering mooie product.

Snelle levering mooie product.

Goed verpakt, snel geleverd

Snelle, goede levering.

Gewoon goed

Snelle levering. Mooie collectie.

Dv�llig Zufriedenheit ie Bestellung und die Auslieferung mit�

Die Bestellung und die Auslieferung mit DHL hat super funktioniert. Binnen 4 Tagen geliefert. Super gut verpackt, da Glas.

Snel en goed

Snel en goed

Online als winkelvoorraad je maat niet heeft

Het liefst winkel ik in winkels maar als je maat niet in de winkel ligt is online ideaal. Heel blij met mijn blouses en deze service of mogelijkheid!

had het snel thuis

had het snel thuis