Snelle levering, goede communicatie vooraf en vooral een mooie aanbieding

Goede service en een snelle levering

Goede service en een snelle levering

Snel verstuurd

Snel verstuurd. Prima prijs, vlotte afhandeling. Bezorging liep wel vertraging p vanwege kerstdrukte. Maar dat valt de verkoper niet aan te rekenen.

Verbazingwekkend zoveel keus en goede�

Verbazingwekkend zoveel keus en goede service bij Bomont!

altijd een snelle levering

altijd een snelle levering

snelle en goede levering

snelle en goede levering

super winkel

Fijne winkel ruim assortiment en scherpe prijzen.

Negatieve ervaring onlineshop.

Ik Bestel online direct een kledingstuk en twee dagen later blijkt dit kledingstuk er toch niet te zijn. In de huidige tijd mag dit niet meer gebeuren. NoMondai heeft in deze de onlineshop niet goed op orde.

Goede afhandeling van mijn bestelling

Goede afhandeling van mijn bestelling. Bomont heeft o.a. mooie kleding van ook bekende merken. Ik ben zeker tevreden.

Zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering! Mooie kleding en accessoires.

No nonsens met het kortings verschil

No nonsens met het kortings verschil

Goede en mooie kwaliteit kleding

Goede en mooie kwaliteit kleding, snel en netjes geleverd. Ook in de zaken van Bomont kom je altijd wel iets tegen wat je leuk vindt.

Snelle levering ondanks de kerstdagen.

Snelle levering ondanks de kerstdagen. Duidelijke informatie omtrent de leveringsprocedure.

Ok ok ?? ik weet eigenljk ook wel dat er rare dagen tussendoor kwamen... ik bestelde op zondag voor de kerst en het werd pas do derdag na de kerst geleverd en even daarna was het product nog meer gedaald in de uitverkoop... dat was even jammer voor me... Het goede nieuws is dat de kabeltrui van Superdry superrrrwarm is en daar gaat het ten slotte om... Thanksss Bas

Zoals altijd snel en netjes geleverd!

Zoals altijd snel en netjes geleverd!

mooie kleding voor de heren

snel en goede levering en makkelijk thuis uitzoeken

Super snelle levering en de sjaal is�

Super snelle levering en de sjaal is lekker zacht van Ralph Lauren.

Alles perfect gelopen

Alles perfect gelopen, van bestelling tot levering! Een tevreden, nieuwe klant.

Prima, snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed geleverd

1 zeer slechte ervaring

1. Verkeerde product geleverd. 2. Beschadigd product geleverd. 3. Desondanks geen excuses na telefoongesprek. 4. Ik betaal de retourkosten. Kortom, dat was de eerste en laatse keer bomont.

Op tijd geleverd met leuke extraatjes�

Op tijd geleverd met leuke extraatjes bij de levering

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, kreeg alleen een mail na de bevestiging dat mijn order nog niet was uitgevoerd

de jas was er snel

de jas was er snel, past prima. wel jammer dat de verpakking kapot was. Gelukkig niets aan de jas.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg