goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super webshop voor kleding die ook�

Super webshop voor kleding die ook verrassend goede kwaliteit kleding onder eigen merk verkoopt.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling , snap alleen niet ik krijg track and trace van dhl , maar bpost heeft geleverd , zag dan ook pas na levering dat het onderweg was ,nu was ik thuis , maar anders mis je de levering

snelle levering!

snelle levering!

Snelle levering. Alles perfect

Beste levering ever!

Beste levering ever!

Snel geleverd, retouren ook snel verwerkt.

Super geholpen nadat ik verkeerde�

Super geholpen nadat ik verkeerde postcode had opgegeven.

Snelle afhandeling en bezorging

Snelle afhandeling en bezorging

Ik bestel of graag bij Bomont ,alleen�

Ik bestel of graag bij Bomont ,alleen zie ik er tegenop om tebestellen.Als ik retourneer om welke reden ook vanuit Belgi� kost hey me veel centjes .Grtjes Patricia

Prima levering

Prima levering, mooie jas, leuke prijs en ondanks feestdagen een snelle levering

Snellelevering en goed spul

Snelle levering en goed spul

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Dikke duim voor Bomont

Mooie bomberjack via jullie weten te bemachtigen, welke naar zeer grote tevredenheid op een zeer snelle en keurige manier in mijn bezit kwam. Vanaf bestelling tot aan levering alles keurig afgehandeld. Ook met betaling geen problemen of moeilijkheden. Dikke duim voor jullie.

Bon bon bon!!

Bon bon bon!!! 10 punten, mooie producten, goede service!

Snelle levering en netjes afgeleverd.

Snelle levering en netjes afgeleverd.

Prima en snelle levering echter bleken

Prima en snelle levering echter bleken 2 kledingstukken te klein en 1 niet zoals verwacht. Winterjas was de omschrijving echter is het meer een tussen jas zomer/herfst. Volgende keer beter

Bomont, daar word ik blij van!

Bomont heeft alle merken die ik graag draag. De Lifestyle afdeling is geweldig! Regelmatig kom ik bij Bomont. De winkel is bij mij om de hoek dus.....mijn man slaagt ook goed bij Bomont. We worden altijd heel hartelijk en goed geholpen. Bestellen via internet doe ik af en toe als het artikel er in de winkel niet is. Ben toch meer van het gelijk passen en persoonlijk contact. Tot in 2020!

In de topdrukte van de kerst een jas besteld. Een dag later werd deze al bezorgd. Bomont en de pakketdienst Top!!

Geen bericht gekregen van verzonden of�

Geen bericht gekregen van verzonden of onderweg.

Bezorging dramatisch

Product is prima! Afleveren door DHL dramatisch.Product naast de vuilnisbak gelegd in de regen.Waren de hele dag thuis!????

Eerste maal besteld en alles perfect�

Eerste maal besteld en alles perfect verlopen. Laagste prijs voor dit artikel op het internet en bestel in de maat die je gewoonlijk hebt. Top service. Bedankt!

Uitstekende website met correcte�

Uitstekende website met correcte informatie.

Ruime keuze in grote maten

Ruime keuze in grote maten, maar de grootste maat paste helaas niet@ Dat was jammer.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg