De bestelling is netjes af geleverd

De bestelling is netjes af geleverd

prima jas

prima jas, snelle levering !!

Tevreden

Netjes verpakt, levering had alleen iets sneller gemogen. Verder tevreden.

We vinden Bomont een leuke winkel

We vinden Bomont een leuke winkel, waar je steeds wel iets leuk vindt, voor jezelf, je man of om iemand cadeau te doen. Een goede service en snelle correcte levering van de bestelde spullen!

Snelle levering en kwalitatief goed.

Snelle levering en kwalitatief goed.

Aanrader

Snelle levering, netjes verpakt,

Snelle levering, keurig verpakt. Kleding komt overeen met wat op de website staat.

Overzichtelijke website en snelle�

Overzichtelijke website en snelle levering en eenvoudig te retourneren. Top!

Webshoptopper !!

Reeds diverse malen artikelen gekocht en nooit een probleem gehad, zeer snelle levering, maatvoering altijd direkt goed en een perfekte prijs/kwaliteitverhouding.

Het gemak van Bomont!

Prettig en gemakkelijk thuis uitzoeken en snelle levering .

Prima geregeld

Prima geregeld

Groots assortiment

Groots assortiment, service en kwaliteit. Top!

maar goed

maar goed. Prima op tijd??

Goede webshop

Goede website, heel duidelijke info gevonden omtrent retourneren. Snel verzonden.

Besteld betaald en toen bleek het toch�

Besteld betaald en toen bleek het toch niet meer leverbaar. Waardeloos

Alles netjes verzorgt aangekomen en�

Alles netjes verzorgt aangekomen en sneller als ik verwacht had, ondanks de feestdagen, top, ook de kwaliteit van het product is goed, dank

Goed service prijs kwaliteit is prima.

Goed service prijs kwaliteit is prima.

Super snel

Super snel, ook tijdens deze drukke dagen

Snel geleverd en ik kreeg snel een mail�

Snel geleverd en ik kreeg snel een mail dat een deel van de geleverde artiken die retour stuurde, ontvangen waren. Tot zover tevreden. De artikelen hadden wel iets netter verpakt kunnen worden. Kleding zat wat rommelig in een grote zak.

Artikel besteld maar niet geleverd

Artikel besteld maar niet geleverd. Pas na n mail na 1 week voor meer info werd geantwoord dat t artikel niet leverbaar was. Heel teleurstellend.

Vlotte en correcte afwikkeling.

Vlotte en correcte afwikkeling.

Een prima service !!!!kunnen de Belgen�

Een prima service !!!!kunnen de Belgen nog veel van leren!!!

Ruime keus aan kwaliteitskledij

Ruime keus aan kwaliteitskledij

Snelle service en lage prijs!

Snelle service en lage prijs!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg