Alles perfect ontvangen

Alles perfect ontvangen

Slechte communicatie eerst bestelling�

Slechte communicatie eerst bestelling niet terug te vinden in account Daarna DHL track & trace niet te vinden Pas na aflevering in DHL ! Geen plezierige eerste ervaring !

Tja dat spreekt denk ik voor zich

Tja dat spreekt denk ik voor zich. Als je echt aan klantenbinding wilt doen, moet je het zeker niet zo doen.

Goede service bestellen volgende dag�

Goede service bestellen volgende dag binnen

Ga zo door

Ga zo door, geen opmerkingen. Vlotte service en veel keuze, top!

Leuke winkel!

Staan vaste gezichten en dat is fijn die kunnen je vaak goed helpen. Helaas de jongeren weten vaak iets niet. Sommige vragen het aan hun collega's (positief!) en sommige niet. Dat is het enige minpuntje wat ik kan benoemen, dus jullie verdienen genoeg sterren! Leuke, overzichtelijke winkel met vrolijk personeel!

gewoon goed

super mooie winterjas gekocht. snel bezorgd goede kwaliteit

My opinion

Nice items. Always excellent service. Quick and flawless delivery. And in Domburg, wonderful people. Congratulations! ??

Ontzettend snel geleverd

Ontzettend snel geleverd. Misschien iets te snel? Artikel in niet gecontroleerd voor verzending want het is kapot bezorgd. Helaas niet dat leuke rokje aan met de Kerst.

Prima levering van een prima product

Prima levering van een prima product

Snel, correct, overzichtelijk, gratis bestellen en retourneren!!!

Zeer tevreden Snelle bezorging Prima artikel, prijs kwaliteit

Snelle levering,

Snelle levering, Prachtige stof van de jurk. Keurig afgewerkt

Netjes snel en binnen de afgesproken�

Netjes snel en binnen de afgesproken termijn

Prima service.

Prima service.

Spullen netjes op tijd geleverd ??

Spullen netjes op tijd geleverd ?? Vraag gesteld aan de klanten service en snel en correct antwoord gekregen

Mooie jas

Mooie jas Prima op tijd geleverd Rits gaat nog een beetje moeilijk dicht

Alles netjes verzorgd.

Alles netjes verzorgd.

Product zoals verwacht en product de�

Product zoals verwacht en product de dag na bestellen al in huis

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

Snelle levering,de broek was jammer�

Snelle levering,de broek was jammer genoeg te kort ,in winkel terug gebracht ,andere dag het geld al weer bijgeschreven op onze rekening ,super !!!

Heb alleen voor retourzending via dhl�

Heb alleen voor retourzending via dhl een retouretiket nodig en die kan ik niet vinden

Mooie site en bezorgd het op tijd

Pakketje keurig ingepakt en op tijd geleverd.

Fijne winkel met leuke collectie�

Fijne winkel met leuke collectie kleding en woonaccessoires. Vlotte levering

Super goeie en snelle verzending

Super goeie en snelle verzending