Snel, volledig en volgens de beschrijving.

Late Levering!

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen!

Erg jammer

Erg jammer, een verkeerde maat geleverd en dat terwijl het maar twee artikelen betrof... Ik snap dat het een drukke tijd is maar juist dan moet iedereen alleen zijn en blijven.

alles tot in de puntjes verzorgd

alles tot in de puntjes verzorgd

Goede service en erg blij met mn teddy jas

Mooi product tegen een goede prijs en�

Mooi product tegen een goede prijs en vlot bezorgd

Goede service komen hun afspraken na.

Goede service komen hun afspraken na.

Bezorging op zondagochtend was een�

Bezorging op zondagochtend was een beetje vreemd

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken, leuke korting met Black Friday

Gewoon goed

Gewoon goed. Goed verpakt en ook verzorgt.

Top! Snelle levering

Top! Super snelle levering rond sinterklaas??

Alles is helder en de levering is naar�

Alles is helder en de levering is naar verwachting

Pakje werd na black friday op zondag�

Pakje werd na black friday op zondag bezorgd. Dat is nog eens Service.

Uitstekend. Snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering.

ik snap dat je wilt automatiseren maar�

ik snap dat je wilt automatiseren maar om nou om een waardering te vragen voordat mijn bestelling binnen is.....mwah. Update: bleek dat mijn pakketje al was afgegeven bij de buren, zonder dat ik het wist. Dus dan was het feedback-mailtje toch terecht. Dankzij de hulp van Bomont/Chabeli heb ik het pajje kunnen terugvinden.

Snelle reactie customer service

Snelle reactie customer service, snelle afhandeling retour

Ik weet na 2 weken nog niks geleverd�

Ik weet na 2 weken nog niks geleverd gekregen, ook geen update

Snel geleverd, verbazingwekkend zelfs, werd op zondag al bezorgd

Een week geleden een artikel retour�

Een week geleden een artikel retour gestuurd. DHL heeft deze op woensdagochtend ontvangen. Na een week nog steeds geen bevestiging van Bomont van ontvangst, geen bevestiging van dat het artikel geruild gaat worden, zoals gewenst, of verzonden gaat worden of reeds is. Reeds 3x hierover telefonisch contact opgenomen, elke keer wordt aangegeven dat het artikel verzonden is, maar heb hier elke keer geen bevestiging per mail van gekregen, of bericht van DHL dat het daadwerkelijk verzonden is. Elke dag en na elk telefoontje is er dus niks verzonden. Waarom zegt men dit dan aan de telefoon terwijl dit dus niet zo is ?! Hoe kan dit in deze tijd nog een week moeten duren en waarom wordt er aan de telefoon gezegd dat het nieuwe artikel verzonden is, terwijl er niks gebeurd? Ik ga m'n order straks cancellen, dit is niet van deze tijd... Ik raad deze webshop hierdoor niet aan...

Ik geef geen 5 sterren omdat de�

Ik geef geen 5 sterren omdat de retourverwerking erg lang op zich laat wachten.

Ik heb vier kledingstukken besteld en�

Ik heb vier kledingstukken besteld en vind het jammer dat dit in drie keer wordt bezorgd. Het vierde kledingstuk hebben wij zeven dagen na de bestelling nog niet in huis.

Goede overzichtelijke site en

Goede overzichtelijke site en Vlugge verzending.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg