Prima levering.

Prima levering.

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering netjes verpakt

Elske

Mooie collectie kleding en mooie huis accessoires, als ik in Zeeland ben kom ik erg graag in de winkels van Bomont! Koop ook veel online bij hun! Goeie service

Rits van jas is kapot

Rits van jas is kapot. Slechte kwaliteit. Daarna moet je 6,95 betalen aan retourkosten. Slechte service.

Snelle levering en precies het juiste�

Snelle levering en precies het juiste artikel.

Amanda

Leuke winkels, leuk online shoppen, vaak leuke kortingen, retour geen gedoe snel je geld terug. Al met al een TOP WINKEL om lekker te shoppen!

Snelle service!!!

Snelle service!!!

Tevreden klant!

Mooie kleding, goede prijs/kwaliteit verhouding. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Goede service en kwaliteit.

Goede service en kwaliteit.

Snelle levering en alles klopt!

Snelle levering en alles klopt!

Snelle levering. Retouren duurt wat langer.

Bomont is de mooiste kleding zaak voor�

Bomont is de mooiste kleding zaak voor mij de winkel vooral in Renesse is zo mooi.En wat zo fijn is alles hangt op merk wat heel overzichtelijk is. Mooie brede paden om te lopen goede kleed kamers en zeker leuke aardige verkoopsters een leuke tafel om te wachten bij het passen voor mijn man en de hond en ook nog een een heerlijke koffie gelegenheid. Daarnaast verkopen ze ook leuke woon assecoires echt fantastisch

Mooi jasje en snel geleverd.

Mooi jasje en snel geleverd.

Mooie jas van Ilse Jacobsen voor een�

Mooie jas van Ilse Jacobsen voor een mooie prijs. Snel geleverd en goed verpakt. Ik ben er erg blij mee.

Trage levering

Trage levering. Pakket nog steeds niet binnen

Heel tevreden

Heel tevreden

Super snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering. Super blij mee

Goed gedaan

Goed gedaan hoor

Supersnelle levering met een�

Supersnelle levering met een uitstekende prijs

Snel en probleemloos

Snel en probleemloos. Leuke jurk , leuke prijs

Snelle service, goede kwaliteits-/prijsverhouding.

Prima , snelle levering. Beetje jammer dat het vest een dag later 5 euro goedkoper werd aangeboden.

Ik winkel erg prettig bij Bomont

Ik winkel erg prettig bij Bomont. Goede acties, mooie spullen en snelle levering. Goed gedaan weer!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg