Prima , snelle levering. Beetje jammer dat het vest een dag later 5 euro goedkoper werd aangeboden.

Ik winkel erg prettig bij Bomont

Ik winkel erg prettig bij Bomont. Goede acties, mooie spullen en snelle levering. Goed gedaan weer!

Vlotte en snelle service naar Belgi�!

Vlotte en snelle service naar Belgi�!

Voldoet volledig aan verwachtingen

Voldoet volledig aan verwachtingen

Bomont: uitstekend!

S�per winkels, webshop �n klantenservice! Dit keer heb ik een jas online gekocht bij Bomont, maar omdat ik twijfelde over de maat, had ik een mailtje daarover gestuurd naar de klantenservice. Direct kreeg ik een uitstekend advies en ben nu in het bezit van een heerlijke jas! Ook had ik mijn bestelling binnen twee dagen in huis. Daarbij komt nog een goed spaarsysteem. Kortom: klasse!

snel geleverd ondanks de drukte met�

snel geleverd ondanks de drukte met black friday

Uitstekende zaak met klantvriendelijk�

Uitstekende zaak met klantvriendelijk personeel. Ook online shopping gaat snel!

Niet alleen kwalitatief fijne en mooie�

Niet alleen kwalitatief fijne en mooie kleding doch ook een uitstekende service.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering!

Duidelijke site en snelle levering!

Snel GELEVERD In Een Drukke Tijd

Snel GELEVERD In Een Drukke Tijd! Goede kwaliteit...

makkelijk bestellen; evt retourneren zonder problemen en kleding is van goede kwaliteit

Besteld en na 2 dagen binnen

Besteld en na 2 dagen binnen. Was supersnel in deze drukke tijd.

Snelle levering.had verkeerde maat�

Snelle levering.had verkeerde maat besteld gebeld en geruild in een winkel.prima service

Tevreden!

Snelle , keurige levering. Ook bij retour alles perfect geregeld en vriendelijk geholpen.

Mooie producten

Mooie producten, binnen 3 dagen geleverd. Heel tevreden.

Top in orde

Tip top in orde

Meerdere keren hier al iets besteld en�

Meerdere keren hier al iets besteld en ben nog steeds zeer tevreden.

Het betalingsdeel van de website lag er�

Het betalingsdeel van de website lag er bij Bomont 2 dagen uit. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice om tot een bestelling te komen. Eerst kreeg ik een verkeerd advies. Toen ik hierover terug belde werd idd bevestigd, dat het advies niet juist was en ik maar moest wachten en blijven proberen. Er was ook geen bereidheid mee te denken over een andere oplossing

Precies de juiste maat

Precies de juiste maat En voldoet ook aan mijn verwachting.

Snelle levering en makkelijk�

Snelle levering en makkelijk retourneren indien nodig. Fijne winkel.

het glas van mijn openhaard led was�

het glas van mijn openhaard led was stuk bij stransport

Top service van Bomont

Top service van Bomont Gekochte artikel na 2 dagen 25 procent goedkoper en kreeg de 25 procent korting contant terug. Top

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg