Hele goede service

Hele goede service

Fijne collectie

Fijne collectie, duidelijke informatie, hanteerbare verpakking

Het was prima.

Het was prima.

De bestelde lantarens kwamen in 2�

De bestelde lantarens kwamen in 2 pakketten. De ene was in gepakt in bubbeltjes plastic, top in gepakt. De andere was zo in de doos gedaan met propje papier in de doos. Er was niet eens een pakbon bij de lantarens. Heel slordig. En daar zaten dus bij het uitpakken al krassen op. Ook brand deze solarlantaren minder lang dan de andere, ook al stonden ze naast elkaar in de zon. Ik weet niet of dit komt door dat hij los on de doos lag te rollen tijdens het transport, maar is toch raar dat de het minder goed doet.

Keurig bezorgd

Keurig bezorgd , ingepakt en duidelijke website.

Prachtige producten

Prachtige producten. Snelle afhandeling. Fijne communicatie.

Snelle levering, wel jammer dat ik niet terecht kon in de winkel voor dit jasje.

Snelle levering, en retourneren ging ook super, en meteen je geld terug. Keurig!

Duidelijkheid

Duidelijkheid, goede service en snelle levering. Ook bij retourneren wordt alles snel afgehandeld.

Beste Bomont,

Beste Bomont, De Bomont is al jaren een winkel met een breed en diepgaand assortiment met vele merken en een leuke bij elkaar gezochte verzameling kleding van goede kwaliteit!

Prima Goed ontvangen

Beveiliging op het kledingstuk

De verkoopster heeft naar mijn verhaal geluisterd. In verband met de beveiliging op het kledingstuk. Jullie zouden beter de beveiliging op een plek aanbrengen zodat het geen gatje is .

Mooie spullen met een goede service!

Mooie spullen met een goede service!

Goede service, mooie kleding en prettige winkel

Sch�n??

Hallo, alles hat super geklappt. Das Kissen ist wundersch�n. Vielen Dank!!

Zeker tevreden

Zeker tevreden

Cadeaubonnen besteld.

Cadeaubonnen besteld. Ze kwamen binnen 2 dagen netjes ingepakt thuis aan. Met een kaartje erbij, waarop stond welk lintje (om het cadeautje) welke waarde had.

Snel verzonden en keurig verpakt

Snel verzonden en keurig verpakt. En precies wat ik er van verwachtte

Leuke spullen en snelle service

Ik was onlangs in de winkel in Goes, erg mooi en veel leuke spullen, zowel kleding (heel veel merken) en snuisterijen. Ik heb nu iets via de website gekocht. Heel snelle bezorging, echt top!

Ik had online een jasje gekocht en dus�

Ik had online een jasje gekocht en dus ook betaald. Dit jasje stond als voorradig. 2 dagen later kreeg ik bericht dat het jasje er niet meer was. Een mail ontvangen met uitleg waarom het artikel niet meer voorradig bleek te zijn. Ik heb netjes op tijd het geld terug gekregen. Ondanks dat ik niks gekocht heb, toch hele goede service en klantvriendelijkheid bij Bomont.

Prettig geholpen door aardige�

Prettig geholpen door aardige verkoopster Veel keuze en leuke merken Ik kom zeker terug Jammer dat er geen Bomont in Limburg ligt

Goede kwaliteit snele afhandeling. Top!

Goede kwaliteit snelle afhandeling. Prima

Mooie trui en snelle levering