fijne site om thuis te winkelen met snelle service

fijne site om , wanneer je niet naar de winkel kunt, toch kleding kunt kopen. Tussen bestellen en bezorgen zot weinig tijd, heel prettig.

Duidelijke communicatie, snelle en correcte levering.

Goed gedaan!

Goed gedaan!

200% tevreden

Super service snelle bezorging ruime keuze

op alle vlakken correct!!!

op alle vlakken correct!!!

Geen onderscheidend vermogen ten op�

Geen onderscheidend vermogen ten op zichten van andere webshops

Prima zaak

Prima zaak Vlugge levering

Prachtig vest gekocht

Prachtig vest gekocht, super blij mee

Snelle levering ????

Snelle levering ????

snelle levering zorgvuldig verpakt.

snelle levering zorgvuldig verpakt.

Snel geleverd en geen verzendkosten

Snel geleverd en geen verzendkosten. Ga zeker nog eens bestellen bij Bomont

Blouse was zoals ik had verwacht

Snel en netjes geleverd. De blouse was zoals ik had verwacht.

Zeer leuke jassen helaas te groot�

Zeer leuke jassen helaas te groot besteld daarom retour gestuurd

Snelle levering. Product is naar verwachting

Super, super das Kleid ist wundersch�n. Warum gibt es diese Kleider nicht in Deutschland. Es k�nnte alles so einfach sein. Ich werde wieder bestellen !!!

Super goede service

Super goede service

Snelle levering en prijs kwaliteit top�

Snelle levering en prijs kwaliteit top spullen!!

Wij hebben een sfeerhaard besteld.Deze�

Wij hebben een sfeerhaard besteld.Deze is dinsdag bezorgd helaas was het glas stuk gelijk gebeld en we kregen het advies om hier een foto van te maken en dit per email samen met een omschrijving van het probleem op te sturen. Dat heb ik dinsdag gelijk gedaan en verder niets van jullie gehoord en dan krijgen we nu dit schrijven. Ik had liever gezien dat jullie de klacht zouden afhandelen.

Levering via DHL zeer slecht

Levering via DHL zeer slecht. Daarna contact met klantenservice idem. Nog steeds geen reaktie ontvangen op mijn ingediende klacht.

Mooie blouse op tijd geleverd

Mooie blouse op tijd geleverd

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd.

Prima site, bestelproces vlot verlopen.

Vlotte levering

Vlotte levering. Goede maattabellen, alles (hemd, pull, broek) was de juiste maat. Goede prijs/kwaliteit.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg