Goede aftersales service

Nadat eerst een totaal verkeerd artikel was gestuurd en vervolgens mijn retourpakket was zoekgeraakt, is uiteindelijk alles keurig opgelost door een medewerkster (Lisa) van de customer service.

Kan heel kort mn mening geven.....geweldige service en daarom fijn shoppen bij Bomont.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

Alles netjes geleverd

Fijne webshop. Alles netjes geleverd, goed ingepakt. Het kwam in twee delen, het tweede deel kwam een werkdag later dan aangekondigd (verbeterpuntje is dat dit gecommuniceerd had mogen worden).

Supersnelle levering

Supersnelle levering! Duidelijk en heldere site. Goede communicatie.

supersnel

super snel bezorgd

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Grote verscheidenheid aan merken en�

Grote verscheidenheid aan merken en snelle levering , ik ben zeer tevreden .

Snel besteld

Snel besteld, snel in huis.

Snelle levering en een super product.

Snelle levering en een super product. We bestelde een tas van zusss voor de verjaardag van mijn moeder. Ze gaat er vast heel blij mee zijn!! Dankuwel.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Er was geen duidelijkheid over de duur�

Er was geen duidelijkheid over de duur van de levering. Dat vond ik niet prettig

Heel ruime collectie en super service.

Heel ruime collectie en super service. Altijd scherpe aanbiedingen, die heel snel volgens afspraak geleverd worden.

Binnen 1 a 2 werkdagen in huis ?

Binnen 1 a 2 werkdagen in huis nou helaas niet. 2 jassen besteld, 1 ontvangen op werkdag 4 de andere jas komt helemaal niet meer ( na controle niet geschikt om naar de klant op te sturen bla bla verhaal) Wanneer je met spoed je bestelling in huis wilt hebben dan hier niet bestellen.

Fijne winkel

Fijne winkel, snelle verzending en mooie kleding

Juist op tijd gearriveerd om cadeau te�

Juist op tijd gearriveerd om cadeau te geven. We wonen ook in Belgi� h�.

prima, snelle levering

Mooie kleding Super service

Mooie kleding. Super service

Snelle levering. Duidelijke site.

Bestelling is nooit bezorgd

Bestelling is nooit bezorgd, melding van DHL; bezorging is verhinderd, pakket is 1 a 2 dagen vertraagd. Vraag aan klantenservice Bomont gesteld hoe dit zit, als antwoord krijg ik de link toegestuurd naar DHL track en trace waar wordt vermeld dat de het pakket vertraagd is... Vervolgens dezelfde dag een bericht van Bomont dat mijn pakket retour is ontvangen????

Snelle (gratis) verzending en�

Snelle (gratis) verzending en retourneren is geen probleem.

DHL duurt te lang

DHL duurt te lang

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Product voldoet aan alle verwachtingen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg