Een snelle levering

Een snelle levering! En een prachtige jas , erg blij er mee !

Je wordt altijd heel goed geholpen door�

Je wordt altijd heel goed geholpen door vriendelijk personeel. Super

Prima website

Prima website en snelle en goede service.

weer goed afgeleverd en gedaan wat ze�

weer goed afgeleverd en gedaan wat ze belooft hebben, tot de volgen de koop. Tot nu toe kan ik deze winkel weer aanbevelen.

Goede service! De producten worden snel en netjes geleverd

Snelle verzending

Snelle verzending, duurt te lang met terugbetaling

Mooie winkel

Mooie winkel, goed geholpen, mooie kleding.

Snelle levering van bestelling

Duidelijke en overzichtelijke website met mooie beleving. Snelle levering van bestelling.

Snelle terugbetaling bij retour

Vrij snelle levering en een retour afgegeven in de winkel. Geld was snel op rekening teruggestort.

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

artikel zeer tevreden mee, de communicatie is een werkpunt

De waardering zou hoger zijn geweest als de aflevering van de bestelling correct zou zijn gecommuniceerd, middels het track&trace systeem. Kreeg een mail omstreeks 11 uur dat de koerier onderweg was terwijl de bestelling om 9.15 werd afgeleverd. Vwb het bestelde artikel, dat voldeed volkomen aan de verwachtingen en ben zeer content

Fabian

Prima volgens verwachting en snel geleverd

KATASTROPHE

Unn�tig viele Einzellieferungen mit unn�tiger Verpackung und Zeitaufwand R�cksendung nur auf eigene Kosten 17 � f�r ein Paket mit Ware, die nicht gef�llt oder zur�ck geht KATASTROPHE !!!! Nie wieder online Bestellung aus Deutschland

Prima levering

Prima levering. Jas naar verwachting.

Als je een email stuur krijg je geen�

Als je een email stuur krijg je geen reactie

Goede service, mooie producten en prima prijzen.

Prima levering en ook retour goed.

Prima levering en ook retour goed.

Top!!

Duidelijke we site en snelle levering!

Mooie (web)winkel met ruime keus!

Duidelijke site, mooie producten. Makkelijke betaling en snel geleverd.

Mooie merken

Mooie merken. Goede levering. Contact met klantenservice liep perfect. Goed meegedacht.

Groot aanbod snelle levering altijd�

Groot aanbod snelle levering altijd tevreden

Snelle levering.

Snelle levering. Perfect.

Het is correct verzorgd mijn bestelling

Het is correct verzorgd mijn bestelling

Na een week nog steeds niets ontvangen.

Na een week nog steeds niets ontvangen.

Uitstekend.

Uitstekend.