Bomont is een leuke winkel

Bomont is een leuke winkel, met mooie kleding en artikelen. Leuke merken, en goede kwaliteit!

Snelle levering en het artikel voldoet�

Snelle levering en het artikel voldoet aan alle verwachtingen.

Eenvoudig ruilsysteem

Keurig aangeleverd en een goed ruilsysteem. Nog even afwachten of ik het te ruilen artikel straks weer binnen krijg in 1 maat groter. Maar tot nu toe alle lof!

Zoals gewoonlijk snelle levering en een�

Zoals gewoonlijk snelle levering en een perfect passende jeans!

Voor het eerst besteld maar snel�

Voor het eerst besteld maar snel bezorgd en duidelijke factuur.. Erg tevreden over Bomont.. Ga zeker vaker bestellen

Duidelijke website en klantvriendelijk

Duidelijke website en klantvriendelijk

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Heel tevreden!

Ik ben altijd heel tevreden over de service van Bomont! Bestelde artikelen heb ik snel in huis. Soms is de levertijd wat langer , dan word ik daar goed van op de hoogte gehouden en ook een retourzending wordt snel en netjes afgehandeld!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, wel in deelleveringen. Prima afhandeling retour in de winkel. Mooie items!

Goed!

Erg klantvriendelijk. En reageren snel op mailtjes!

Schnelle und sehr gute Abwicklung...

Schnelle und sehr gute Abwicklung...

Goefe online winkel

Goefe online winkel, ruime keuze, mooie merkartikelen, goede acties

Goede prijs, snelle levering!

Prima levering en snel ook

Prima levering en snel ook. Helaas teruggestuurd, vanwege de kleur.

Mooie kleding met veel keus

Mooie kleding met veel keus, nadeel: duur!

Betaald maar geen levering

Zaterdag besteld en betaald, op donderdag een mail dat product niet leverbaar is. Ik zou hier niet opnieuw bestellen

was de 1e keer,leuke site

was de 1e keer,leuke site, goed product

Zeer snelle levering en heel blij met een prachtig nieuwe jas met vroeg in het najaar al met aantrekkelijke korting!

Bestelling keurig uitgevoerd.

Artikel op zondag besteld en het pakketje volgens afspraak op dinsdag ontvangen. Helaas was de leuke blazer van Zoso te klein voor mij. Artikel in de winkel afgegeven en daar een andere blazer uitgezocht. De volgende dag al de bevestiging van de retour in mijn email. Bedrag wordt binnen vijf dagen terugbetaald.

Super fijne winkel een aanrader voor�

Super fijne winkel een aanrader voor iedereen.

Wederom leuke kleding voor mijn dochter�altijd goed!

Wederom leuke kleding voor mijn dochter gekocht

Tevreden over snelle levering

Snelle levering en goed product

Super goede service

Super goede service. Chapeau.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg