Goede levering

Goede levering

Snelle levering en keurig ingepakt.

Snelle levering en keurig ingepakt.

Klantvriendelijk,goede service en�

Klantvriendelijk,goede service en snelle levering.

Meerdere keren kleding besteld

Meerdere keren kleding besteld, altijd prima verzorgd, netjes en snel afgeleverd.

Altijd keurige levering en sneller in�

Altijd keurige levering en sneller in huis dan verwacht

snel geleverd

snel geleverd

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Mooie producten.

Fijne service en mooie kleding.

Fijne service en mooie kleding.

heel snelle levering

heel snelle levering

Kom al jaren tijdens ons weekendje�

Kom al jaren tijdens ons weekendje Zoutelande bij bomont. Gewoon een Top zaak.??

Super winkel mooie dingen netjes�

Super winkel mooie dingen netjes geleverd echt top

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Bomont is top

Bomont is top, al jaren kopen wij maar ook onze kinderen hier onze kleding. Er is voor alle stijlen wel wat te vinden en je kunt er ook terecht voor bijpassende tassen en woonaccessoires. Personeel is heel vriendelijk en problemen worden opgelost. Niets dan lof!

Overzichtelijke site, veel keuze voor iedereen. Super service en snelle levering ?? De winkels zijn ook geweldig om te shoppen, ik ga er graag naar toe. Helaas niet hier in de buurt.

Produkt nog steeds niet�

Produkt nog steeds niet ontvangen...?????

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering

Super tevreden

Super tevreden! Winterjas gekocht, helemaal naar mijn zin. Was gelijk aan de foto op site. Volgende dag al geleverd.

Calvin klein sweater

Super goede service

Snelle levering.Alleen twee keer geen�

Snelle levering.Alleen twee keer geen mail ontvangen dat de bestelling wordt verwerkt.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering! Goede pasvorm. Ben heel tevreden!

Top Service!

Jas met 3 dagen ontvangen, erg blij mee en top service vanuit de klantenservice!

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service. Mooie overzichtelijke website.

Snelle en complete levering.

Snelle en complete levering.

Goede webshop en mooie collectie!

Goede webshop en mooie collectie!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg