Alle winkels zijn ��n!!!!!!

Een broek bij Bomont Renesse gekocht en een bijpassende sweater online besteld. Maar bij elkaar vond ik het niet leuk en retour gebracht bij Bomont Udenhout. En binnen 2 werkdagen geld terug op mijn bankrekening. SUPER!!!!!!!

Prima bedrijf

Prima bedrijf

Perfecte en snelle dienstverlening!

Perfecte en snelle dienstverlening!

Gelijk netjes de volgende dag binnen

Gelijk netjes de volgende dag binnen

EENVOUDIG EN BETROUWBAAR

EENVOUDIG EN BETROUWBAAR EN SNELLE LEVERING! ALLES PERFECT! 5 STERREN*****

Snelle correcte afhandeling van�

Snelle correcte afhandeling van omruiling artikel. ??

Snel geleverd en een uitstekende�

Snel geleverd en een uitstekende klantenservice

Mooie collectie

Mooie collectie, bestelling goed verpakt en snel geleverd.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Snelle levering , en prachtige kwaliteit kleding

Geweldig geholpen .

Geweldig geholpen . En keuring af gewerkt met de verzending. Dikke pluim

Mooie winkels

Mooie winkels, snelle levering, vriendelijk personeel, gewoon TOP.

Ben in Roosendaal bij Bomont geweest

Ben in Roosendaal bij Bomont geweest , super spontaan en hartelijk meedenkend personeel wat niets teveel is. Shirt was er niet in mijn maat en werd gelijk besteld en kwam 2 dagen later en werd bezorgd met een lief kaartje vanuit team Goes !! Klink bijna overdreven maar het was echt positief !!

Snel Antwoord .

Snel Antwoord .. duidelijk en behulpzaam zeer vriendelijk .

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

perfecte en snelle levering

perfecte en snelle levering

Netjes geholpen

Netjes geholpen, alles keurig op tijd. De kleding zat goed verzorgt in de verpakking.

Alles verliep snel en foutloos

Alles verliep snel en foutloos

Ging echt prima

Ging echt prima. Dit is de tweede keer dat ik iets bij Bomont besteld heb en ik kan echt geen minpunt bedenken. De bestelling was netjes en op tijd bezorgd. En ook de retournering en terugbetaling ging prima. Eigenlijk dus gewoon zoals het hoort te gaan dus.

Alles netjes volgens afspraak nagekomen

Alles netjes volgens afspraak nagekomen

Fijne webshop en uitstekende service

Fijne webshop en uitstekende service. Mooie kwaliteit van de producten.

Super snelle en goede service! Zal hier vast en zeker vaker bestellen

Schneller Versand und augenscheinlich�

Schneller Versand und augenscheinlich eine gute Qualit�t

Altijd prima service online en in de�

Altijd prima service online en in de winkel in Hellevoetsluis

�dienst naverkoop

Vlotte afhandeling en vriendelijk personeel kortom fijne winkel

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg