Snelle levering, goede producten!

super webshop!

Snelle verzending en perfecte service

Hulpvaardige helpdesk en service.

Hulpvaardige helpdesk en service.

Goede ervaringen

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Bomont!!

Soms moeilijk om te bepalen hoe het�

Soms moeilijk om te bepalen hoe het product uitvalt zonder model. Verder hele goede en vriendelijke service.

Levering binnen 5 dagen

Levering binnen 5 dagen

Tevreden

Leuke kleding Goede kwaliteit Snelle levering en een fijne service

Prima site

Prima site, snelle verzending, keurig verpakt, goede prijs.

Goede service en snelle bezorging!

Goede service en snelle bezorging!

Ik vond de hemdjes die ik besteld heb�

Ik vond de hemdjes die ik besteld heb ontzettend rommelig verpakt, de kaartjes allemaal verkreukt. Net of alles al een keer gebruikt is. Ik heb ze gelijk in de was gedaan.

Super mooie winkel in kamperland

Super mooie winkel in kamperland, het een en ander gekocht, en via internet een broek waarvan de maat in de winkel uitverkocht was. Super snelle levering

Snelle levering! Fijne site.

Ik heb Bomont tijdens mijn fiets tocht�

Ik heb Bomont tijdens mijn fietstocht in Zeeland ontdekt. Wat een heerlijke winkel en wat een leuke dingen verkopen jullie!!! Misschien kunnen jullie ook vestigingen openen in de Randstad!?!?

duurt allemaal erg lang voor de boel�

duurt allemaal erg lang voor de boel binnen is en bij omruilen en retour duurt het lang voor het geld er is.

Keurig snel geleverd, prima

Keurig snel geleverd, duidelijke website

Heb 5 sterren geven is gewoon�

Heb 5 sterren geven is gewoon betrouwbaar, snelle levering goede communicatie, duidelijk! Niets op aan temerken!!

Super ????

Zeer uitgebreide collectie, keus voor het hele gezin! Snelle levering bij webshop bestellingen en erg vriendelijk personeel kn de winkels!

Pakket was op tijd zoals beloofd,ik ben�

Pakket was op tijd zoals beloofd,ik ben zeer blij met mijn bestelling, past perfect en goede kwaliteit. Bedankt Bomont.

Prima webshop

Prima webshop, snelle levering

Mijn eerste bestelling vond ik een�

Mijn eerste bestelling vond ik een succes. Snelle verzending alles was goed verpakt en mijn jas was helemaal top. Erg tevreden.

Mooie winkels

Mooie winkels , webshop met superservice...

Uitermate tevreden

Uitermate tevreden

Alles bestens!!

Alles bestens!!

Mijn bestelling heb ik netjes en vlot�

Mijn bestelling heb ik netjes en vlot ontvangen. De blouse past goed, ondanks de kleine beschadiging ( haaltjes) Ben ik toch blij met mijn aankoop.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg