Bestelling ging vlekkeloos

Bestelling ging vlekkeloos, en informatie was ook goed, alleen DHL verpestte het een beetje(pakketje niet goed achter gelaten)

Jurk

Top, geen aan en opmerkingen ????

Mooie producten

Mooie producten , goede service en snel geleverd

Prima van bestellen tot levering:-)

Prima van bestellen tot levering:-)

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede prijzen, volop keuze en genoeg betaalmogelijkheden

Zelf opdraaien voor retourkosten

De kleding en woonaccessoires verdienen zeker 5 sterren. Maar het is mij nu al meerdere keren overkomen dat de maat van een kledingstuk niet overeenkomt met wat ik normaal gesproken draag en dan kan ik voor de kosten opdraaien om het artikel retour te zenden. Daar baal ik van en is voor mij een reden om niet meer bij Bomont te bestellen.

Gratis retour sturen ontbreekt nog

Gratis retour sturen ontbreekt nog, voor de rest is alles top!

probleemloze bezorging conform�

probleemloze bezorging conform verwachting.

Jammer dat er geen kinderkleding meer in terneuzen wordt verkocht, maar gemakkelijk online te bestellen en retouren gratis bij de winkel afleveren. Daar weer netjes geholpen..

Prima webwinkel

Prima webwinkel. Keurig geholpen, netjes verpakt en snel verzonden!

Snelle levering, voor reclame zou ik als Bomont was een reclame tas erbij doen.

leuke kussens

leuke kussens, goede kwaliteit en snelle levering!

Prima website

Prima website. Snelle levering! Doen!

Makkelijk

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Het werd snel geleverd.

??????

????????????????????

super winkel

super winkel! keurig verpakt. superblij met mn 2 mooie lampen!

Leuke winkel

Leuke winkel Zowel etten leur als domburg

Snelle levering, uitstekende service, maar bovenal de mooie kwaliteit van de merken van "Bomont"

Grote keus in mooie merken

Grote keus in mooie merken , snelle levering !

Het gemak van Bomont

Gemakkelijk te bestellen en direct geleverd

Snel binnen

Snel binnen, mooie kwaliteit

Vertrouwd winkelen

Keurig verzorgd en goed op de hoogte gehouden over de bestelling.

Tevreden

Veel keus, snel geleverd

Bomont heeft ook een prima online shop�

Bomont heeft ook een prima online shop ! Irene.

Levering

Anodeweg 62