Prima bedrijf

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede vriendelijke klantenservice.

Prima Snel en goede sale

Winkel met mooie merken

Winkel met mooie merken, goede service, snelle verzending

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Geen problemen DHL/BOMONT

Na het lezen van een hoop gezeik over DHL was ik ietwat huiverig over mijn bestelling bij Bomont. Uiteindelijk heb ik een mooie afgeprijsde broek besteld. De levering werd tijdig en keurig geleverd door Bomont en DHL. Ik ben er erg blij mee!

Rare klantenservice via de webshop.

Ik pas een blouse in de winkel, te klein... Via de webshop bestel ik hem een maat groter (op vrijdag). Zaterdags zie ik dat dezelfde blouse geen 30% maar 50% korting heeft. Ik bel naar de winkel en alles zou netjes worden opgelost maar moest de klantenservice bellen...... Ik moest een e-mail als bewijs sturen????? (Ze konden alles terugvinden in de historie toch???? Wat een onzin!! Nu een week verder nog steeds geen reactie!!! Jammer!!

Top zaak

Goede sale prijs en mooie producten

Snelle en correcte levering goed�

Snelle en correcte levering goed verpakt pluimpje

Mijn eerste ervaring met Bomont

Mijn bestelling bij Bomont verliep heel soepel en correct. Goed ge�nformeerd, alles duidelijk! Het was mijn eerste online bestelling maar zeker niet mijn laatste ?? Ik ben een tevreden klant.

Snelle levering.

Snelle levering.

Mijn polo�s helaas teruggestuurd

Mijn polo�s helaas teruggestuurd, vielen erk klein nl. Maar in de winkel andere gekocht??

Fantastisch leuke winkel in Goes

Fantastisch leuke winkel in Goes , toffe mensen die er werken en ontzettend behulpzaam . Het kledingstuk dat ik wou moest opgestuurd worden en werd 2 dagen later geleverd . Top!

Ruim assortiment en goede service

Ruim assortiment en goede service en met een mooie website

Snelle levering..

Snelle levering... gratis bezorging!!!

Ik had een snelle service

Ik had een snelle service, en werd goed op de hoogte gehouden door Bomont. De moeite waard om terug te komen.

Mooie blouse

Mooie blouse, vlugge levering, zeker voor herhaling vatbaar en in de winkels ook top je kan rustig kijken en passen.??

Prima snelle levering.

Prima snelle levering.

Super snel ontvangen blij met mijn�

Super snel ontvangen blij met mijn nieuwe tas

Snelle bezorging

Snelle bezorging

De bestelling is altijd goed verzorgd !

De bestelling is altijd goed verzorgd !

Mooie spullen in prachtige winkels

Mooie winkels. Prachtige spullen. Vriendelijk deskundig personeel. Mooie site. Keurige snelle verzorging. Al met al een top zaak

Goede toegankelijke website en snelle�

Goede toegankelijke website en snelle bezorging!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg